Hogyan vágjak el minden szálat? Mire figyeljek?
Megszakítom a kapcsolatot a szüleimmel és a testvéremmel. Lényegtelen miért, már átgondoltam. Aki esetleg benne volt ebben, hátha tud segíteni, vagy akárki.
Nincs saját lakásom, a bejelentett lakcímem az ami a szüleimé. Albérletben élek, már bejelentettem tartózkodási helynek, illetve a bankban is módosítottam a címet. Családi flottában van a telefon előfizetésem, nem is tudom kiléphetek e onnan nélkülük. Úgy szokott lenni hogy apám kifizeti egyben a számlát mindenkinek én meg utána adom neki oda a pénzt. Szeretnék saját előfizetést, ha esetleg tudjátok, hogy kell kilépni a segítségük nélkül megköszönném.
Van esetleg bármi más amit el kell intéznem? Telefonszám cserét meg elköltözést (mert tudják hol lakom) nem akarok. Nem fogok az utcájuk meg a munkahelyük közelébe menni.
Van esetleg más is amire nem gondoltam? A cél az lenne hogy ne kelljen velük felvennem a kapcsolatot.
"Családi flottában van a telefon előfizetésem, nem is tudom kiléphetek e onnan nélkülük." - Beszéld meg apáddal, ő tudja.
Innentől kezdve nem kell senkivel felvenned a kapcsolatot.
Vegyél egy új SIM kártyát, aztán majd apádnál amikor leesik a tantusz, majd ő intézi. Ehhez nem kellesz te, ha jól tudom.
(De a szolgáltatónál is érdeklődhetsz!)
Ha meg akarod tartani a telefonszámod akkor el kell hordozni másik szolgáltatóhoz. Ehhez előtte apád és közted névátírás kell, úgyhogy az engedélye nélkül nem vehetsz ki egy számot a flottájából.
A kapcsolatmegszakítás pedig annyi hogy nem találkoztok, nem beszéltek, kész. Mivel nem mondod el az okot így nehéz,mert nem tudjuk hogy csak önállósodni akarsz vagy valamiért harag van köztetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!