Egy rokonságon belül kialakult vonzalommal mit lehet kezdeni?
NEM vérrokonság...
Hanem arról van szó, hogy az örökszingli sógornőm a semmiből összejött egy férfival,aki ezt a hatást váltja ki belőlem. Még csak alig 4 hónapja vannak együtt, de egyre jobban vonzódom hozzá. Már első látásra is megfogott, de akkor még csak olyasmikre gondoltam, hogy egy olyan vénlány, mint a sógornőm hogy tudott megfogni egy ilyen jóképű férfit (bár ezt mai napig nem értem), de akkor még csak azt hittem, hogy csak a külsejét találom vonzónak, de ahogy egyre többet találkozunk vele egyre nagyobb hatással van rám. Az utóbbi napokban konkrétan mintha szerelmesnek érezném magam...
Már inkább szeretném elkerülni a találkozást, de az lehetetlen, mert anyósomékkal együtt egy 2 generációs házban élünk és gyakran jár ide a sógornőm. Egyre rosszabb, mert a férjemet is szeretem, de ezt a férfit sem tudom kiverni a fejemből, és féltékeny vagyok mikor együtt látom a sógornőmmel, akit eddig sem csíptem, de most látni sem bírom. A férjem már meg is jegyezte, hogy undokabb vagyok vele mint általában.
Nem tudom mit csinalják már. A savazás és az ítélkezés most nem segít rajtam, nekem is rossz ez a szitu higgyétek el, pláne hogy beszélni sem tudok róla senkivel.
Persze, tegyen, amit akar, hogy még betegebb legyen a világ, ugye?
Nem! Viselkedjen normálisan! Hűséget ígért a férjének. Mit hitt? Hogy egész életében ugyanolyan szerelmes lesz belé, mint amikor egymásba szerettek? Ha egy csöpp esze volt, tudta, hogy lesz olyan, hogy beleszeret valaki másba vagy ő, vagy a férje - na de azt is tudták mindketten, hogy pont ilyenkor lesz majd szükség arra az elhatározásra, hogy hűségesek lesznek egymáshoz egész életükben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!