Más is azt érzi hogy kitúrják otthonról?
Figyelt kérdés
Más is érzi úgy hogy jobb lenne neki egyedül mert a családja nem viseli el, vagy csak kihasználja, vagy egyenesen kitúrják?
Aki igen, az leírná hogy náluk miben nyilvánul meg?
2023. ápr. 14. 15:43
11/11 anonim válasza:
Anyukámmal ketten laktunk egy 4 szobás lakásban. Aztán összejött egy faszival, aki utánna elég sokat ott volt mivel Ő a szüleivel lakott, nyílván oda nem vitte anyukámat. Aztán hiába vonultam el a szobámba egy idő után elkezdtek elküldeni, hogy ők most kettesben lennének stb. zavarok. Később már kb. be is költözött, mert majdnem minden nap ott volt. Közben velem flegmázott, anyám meg még őt védte. Mondanom sem kell, nem sokáig bírtam. Akkor kezdtem dolgozni, amikor megjött a 2. fizetésem már az albérletben laktam. Az elején szűkösen, de megvoltam, azóta már szerencsére jobb a helyzet. El szerettem volna költözni mindenképp, de örültem volna hogy ha kicsit tudok spórolni. Amúgy 22 voltam amikor elmentem, de nem bánom mert már nagyon rossz volt a helyzet, ráment az idegeimre. Persze a faszi utánna teljesen beköltözött. A legjobb az egészben, hogy a sajat szekrényemben tartja a ruháit és ha felmegyek vendégként kezel mintha a saját lakása lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!