Mit tegyek ha mérgező szülővel élek, és jelenleg kilátástalannak tűnik az, h elköltözzek otthonról?( anyagi okok miatt)
Figyelt kérdés
A családom mindenben hátráltat és demotivál..karrieremben, párkapcsolat kialakításában, önállósodásban
Semmibe nem szólhatok bele itthon, anyám mindent jobban tud , nem csinálhatok semmit
Emaitt az önbecsülésem és az életkedvem is 0
2022. ápr. 30. 13:17
1/7 anonim válasza:
Együtt érzek veled.
Iskolába jársz még? Vagy már dolgozol? Párod van esetleg ? Mielőbb menj onnan
2/7 anonim válasza:
a lényeg, hogy ha bepasizol, ne ess rögtön teherbe, mert csöbörből vödörbe kerülsz
3/7 anonim válasza:
Ha esetleg megismerkedsz valakivel és a párod lesz akkor akár össze is költözhettek, így el is tudsz költözni otthonról.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de én 18 évesen elhuztam. Munka mellett tanultam tovább, mindent a saját erőmbol és akaratombol csináltam.
5/7 anonim válasza:
Ha dolgozol és nincs annyi pénzed, hogy elköltözz, akkor milyen karrierről beszélsz? Tényleg kéne neked valami tanács :D
#3: FŐ a függetlenség. Csöbörből vederbe. És ha megromlik a kapcsolata?
6/7 anonim válasza:
En most is igy vagyok vele, 40 evesen. Tonkretettek az eletem szo szerint! Ha idoben visszamehetnek, igyekeznek minel hamarabb elhuzni melloluk, akar kulfoldre is. Semmit, ismetlem egy darab csokoladet nem fogadnek el toluk. Ez nagyon fontos. Havi egyszer jelentkeznek vagy ha ugy meg erostakosabbak, teljesen megszakitanam a kapcsolatot es tavoltartast kernek ellenuk. Nagyon vigyazni kell az ilyen uralkodo szemetladakkal. Egyszer is megzuhansz az eletbe, gyamsag ala vesznek mint britney spearszt. Elmebeteg bunozok gondoskodo szuloknek alcazva.
7/7 anonim válasza:
Kezdje el melozni, félretenni, aztán idövel sikerül elköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!