Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyok felháborodva...

Jogosan vagyok felháborodva anyámra szerintetek? 18F

Figyelt kérdés

Anyámnak a testvérének a családja jön haza külföldről gyorsan mert dolguk van. 5 tagú család, de csak 1 embernek lenne dolga. Egyik szülőnek, tehát kapásból értelmetlen hogy miért jönnek haza ennyien, tekintve hogy nincs házuk és nálunk akarnak lakni ameddig otthon vannak.

Anyám meg persze beleegyezett úgy hogy a rajta kívül itt élő 4 embert meg sem kérdezte erről, pedig a házhoz 0 köze van igazából mert apám és az én nevemen van egyébként.

Mielőtt csak azt hinnétek hogy milyen rossz indulatú vagyok, egy 3 és fél szobás és 1 wc,fürdős házban 10 ember sok... És nem csak sok hanem zavaró is. Én most állok érettségi előtt, tanulnom kéne, jegyeimet felhúzni, de így nem fogom tudni mert zavarni fognak a jelenlétükkel + van egy kisgyerek is aki ordít, sír hasonlók...

De a többi 2 gyereket se bírom mert idióta, idétlenek. És persze a tesóimat is zavarni fogja nem csak engem. Apámnak olyan munkahelye van hogy nagyon korán kel, tehát korán is alszik. És ha mondjuk alváshiány miatt elbóbiskol munka közben, simán megölhet embereket, tehát nem veszélytelen munkája van.

Másrészt meg mehetnének a mamámékhoz is csak hát "nem akarnak", pedig ott a kutyát nem zavarnák...

Szóval konkrétan mi jövünk ki szarul és mi alkalmazkodunk olyan emberekhez akiket nem is bírunk mert anyámnak és a testvére családjának olyan kedve van. Ez nem csutka bunkóság?

Én értem hogy nekik ez buli meg minden, de minket gátol a mindennapi fontos teendőkben. Meg hát kibaszo*ttul idegesítőek is.

Szerintetek nem az lenne a megoldás hogy anyám megbeszéli velük hogy menjenek a mamámékhoz (ha már előbb nem mondta nekik hogy ne gyertek haza ennyien, vagy ne ide) mert minket zavar?

2023. ápr. 13. 18:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk most vendégeskedtek itt hárman.

Összesen 5-en voltunk, és nem is jöttek csak négy napra, de na, hagyjuk.

Itt is ott indult, hogy egy db zuhany-WC blokk van, méghozzá nem szeparálva, szóval igazán szuper volt, amikor valaki pl zuhanyzott, a msik meg ment volna pisilni-kakilni.

Ha a barátom kitalálná, hogy 5-en jönnek hozzánk, arra hétre fixen elhúznék haza vagy a nagynénémhez.

2023. ápr. 14. 09:37
 32/37 anonim ***** válasza:
74%

Volt már ilyen máskor is?

Én is azt gondolom, mint a 22-es, már első este olyan összesúrlódások lesznek, hogy fejvesztve fognak keresni szállást.

Anyád dolgozik? Átgondolta, hogyan fogja etetni a pereputtyot? Csak nehogy rádsózzon egy raklap feladatot.

2023. ápr. 14. 09:43
 33/37 anonim ***** válasza:
78%
Az első napra tessék szépen egy kicsit rájátszani. Eljátszott hasmenés, éjszaka többszöri kimenés wc-re, valamint abszolút csend elvárása (tanulásra és apukád alvására lehet nyugodtan hivatkozni), jó hosszú kádas-kiáztatós fürdőzés. Az ágyatokhoz, szobátokhoz ragaszkodjatok, nehogy titeket akarjon anyád a földre fektetni. Mindezt kedvesen csináld, akkor nem tudnak belekötni. Tesódat is tessék belevonni.
2023. ápr. 14. 09:57
 34/37 anonim ***** válasza:
71%
Bizony-bizony, rögtön első este tessék jó hosszan, kényelmesen tusolni- a tesóknak azért hagyjál meleg vizet -, aztán menjél ki este többször is inni, csapkodd az ajtót (jajj, bocs, kicsúszott a kezemből :), esetleg anyukádtól kérd számon, hogy miért nincs pont az a gatya-póló kimosva/vasalva :)
2023. ápr. 14. 10:06
 35/37 anonim ***** válasza:
81%
Vmi barát, osztálytárs, akinél alhatsz?
2023. ápr. 14. 18:06
 36/37 A kérdező kommentje:

#35 Nincs.

Az a baj hogy amiket írtok nem igazán hatnak, nyilván csinálni fogom de hát értitek, akiknek ennyi bőr van a képükön azoknak tökmindegy.

Amúgy minden nap veszekszek anyámmal ez miatt, de nem ér semmit, csak annyit hogy nem is igazán beszélünk. Szépen megvolt mindenki, és most elérte azt hogy mindenki ilyen feszült.

És nem az zavar hogy anyámmal nem beszélek hanem hogy ilyenkor mindenkivel megváltozik minden(tesóimmal).

Szerintetek hogy adjam ezt vissza anyámnak majd? Van ötletem, de szívesen elfogadok még párat:)

2023. ápr. 14. 22:21
 37/37 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem úgy add vissza, hogy amint tudsz, költözz el otthonról. Én nem vagyok a bosszú híve, gyerekes is, meg le is alacsonyodsz az ő szintjére.
2023. ápr. 15. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!