Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyok felháborodva...

Jogosan vagyok felháborodva anyámra szerintetek? 18F

Figyelt kérdés

Anyámnak a testvérének a családja jön haza külföldről gyorsan mert dolguk van. 5 tagú család, de csak 1 embernek lenne dolga. Egyik szülőnek, tehát kapásból értelmetlen hogy miért jönnek haza ennyien, tekintve hogy nincs házuk és nálunk akarnak lakni ameddig otthon vannak.

Anyám meg persze beleegyezett úgy hogy a rajta kívül itt élő 4 embert meg sem kérdezte erről, pedig a házhoz 0 köze van igazából mert apám és az én nevemen van egyébként.

Mielőtt csak azt hinnétek hogy milyen rossz indulatú vagyok, egy 3 és fél szobás és 1 wc,fürdős házban 10 ember sok... És nem csak sok hanem zavaró is. Én most állok érettségi előtt, tanulnom kéne, jegyeimet felhúzni, de így nem fogom tudni mert zavarni fognak a jelenlétükkel + van egy kisgyerek is aki ordít, sír hasonlók...

De a többi 2 gyereket se bírom mert idióta, idétlenek. És persze a tesóimat is zavarni fogja nem csak engem. Apámnak olyan munkahelye van hogy nagyon korán kel, tehát korán is alszik. És ha mondjuk alváshiány miatt elbóbiskol munka közben, simán megölhet embereket, tehát nem veszélytelen munkája van.

Másrészt meg mehetnének a mamámékhoz is csak hát "nem akarnak", pedig ott a kutyát nem zavarnák...

Szóval konkrétan mi jövünk ki szarul és mi alkalmazkodunk olyan emberekhez akiket nem is bírunk mert anyámnak és a testvére családjának olyan kedve van. Ez nem csutka bunkóság?

Én értem hogy nekik ez buli meg minden, de minket gátol a mindennapi fontos teendőkben. Meg hát kibaszo*ttul idegesítőek is.

Szerintetek nem az lenne a megoldás hogy anyám megbeszéli velük hogy menjenek a mamámékhoz (ha már előbb nem mondta nekik hogy ne gyertek haza ennyien, vagy ne ide) mert minket zavar?

2023. ápr. 13. 18:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
16%
Itt te fogsz megemlegítni olgokat, az a gyanúm. Egy hetet kibírtok.
2023. ápr. 13. 19:26
 12/37 A kérdező kommentje:

Nem sajnos:( Én is ezen gondolkodtam, de nem.

1-3 napot simán kibírok akárhogy, de ennek a majdnem háromszorosát már nem...

2023. ápr. 13. 19:27
 13/37 anonim ***** válasza:
83%

Anyád nincs tekintettel a család többi tagjára.

Szegény, nagyon sajnállak, teljesen igazad van.

Beszélj anyukáddal hogy te nem szeretnéd őket oda.

Ha rendszeresen nem veszik figyelembe a te életteredet, nyugalmadat, mielőbb költözz el.

2023. ápr. 13. 19:27
 14/37 anonim ***** válasza:
87%
Logisztikailag anyád hogy tervezi, ha nincs megfelelő mennyiségű ágy sem?
2023. ápr. 13. 19:31
 15/37 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom, ez az általános nálatok. Anyátok kitalál valamit, apátok nem akar beleszólni, az egész család meg sz.pja anyuka döntéseit. Aztán meg csodálkoznak, hogy felnőttként kíváncsi rájuk a fene. Apuka nem szól, mert a békesség meg a mifene kedvéért. De az nem békesség, hogy tologatjuk le a békákat a gyerekek torkán. (Most itt apuka, sok helyen meg fordítva, tudom.)
2023. ápr. 13. 19:31
 16/37 A kérdező kommentje:
14# Nem tudom, birka szegény, ő sem tudja szerintem.
2023. ápr. 13. 19:32
 17/37 anonim ***** válasza:
89%
16, gondolom, majd alhattok ti a földön, hát csak nem a vendég? Azért ezt kérdezd meg tőle előre.
2023. ápr. 13. 19:34
 18/37 A kérdező kommentje:

Nem, azért nem, meg hát esélytelen is lenne neki xd

Nem tudom, nem szólok hozzá mert már az előbb összevesztünk.

2023. ápr. 13. 19:36
 19/37 anonim válasza:
78%
Mi lenne ha közvetlenül a vendégekhez fordulnátok, hogy eszükbe se jusson megérkezni, hiszen a két tulajdonos nem járult hozzá? Most nem oldható meg az ottlakás ennyi.
2023. ápr. 13. 19:38
 20/37 anonim ***** válasza:
93%
Anyád is olyan lehet aki kifelé nem mer nemet mondani, de otthon előírná, mit hogyan...
2023. ápr. 13. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!