Vannak olyanok rajtam kívül akik nem szeretik a kötelező ünnepi pofavizitet?
Szerintem rengetegen.
Nekem egyszerü volt a megoldás, nem látogatok senkit és ide is csak az jöhet (azt hívom meg), akivel tényleg akarok találkozni, ez kb 3-4 ember.
Mivel a "kötelező pofavizit" kifejezésben már eleve benne van, hogy nem őszinte érdeklődésen alapul, ebben a formában nyilván senki sem szereti.
Olyan van, hogy valakikkel csak ezeken az ünnepeken találkozom, mert ez is lehet egy éppolyan jó apropó, mint bármi más (máskor meg nem találkozunk, pl. távolság miatt, de ilyenkor adja magát az alkalom).
Nem tartozik hozzá. Csak azoknak akik nem tudnak frusztrációt kezelni, ha kimondják, hogy nem. Mert jaj, mint szól a másik.
Nekem nem kötelező pofavizit, mert én szeretem a családom.
Aki nem szereti, annak nem kötelező a kapcsolattartás.
Nem tartozik hozzá és nem is tarom, mert minek? Nem kötelező, ugyanis én nem szorongok, hogyha nemet mondok bárkinek.
Ha megsértődik, akkor ez van, így járt, nem fogok azért mindenre bólogatni, mert jaj, mit gondol vagy szól a másik.
Nem izgat, én eldönthetem, hogy elmegyek-e ő meg eldöntheti, elfogadja, esetleg utál érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!