Miért nem ért meg az anyám? Nem szeretnék élni már, mindenki folyamatosan megbánt, átnéznek rajtam
17:00 Ezt sokkterápiának szántad?
Engem legalábbis sokkolt.
A tiniknek tényleg nehéz az élet - hormonok
Szia kedves kérdező tudom hogy , neked ez egy rosz korszak ilyenkor tulságodsan érzékenyaz ember ha öszeveszik barátjával szerelmével nem ugy sikerül a vizsga mondjuk , Te most ugy érzed hogy beleféáradtál a dolgokba, pedig sokszor a pofonokat azért kapjuk az életben hogy erősek legyünk . Szoval kedves kérdező elhitted hogy nem csak te vagy igy de az életre optinmistán kel tekinti mi lenne ha mindenki kiborulna bár mi miatt pedig most amilyen helyzetbe van az ország emberek ezrei nem akarhatnának élni
És tudod kedves kérdező a gond sajnos nem a mi bajuknkal kezdödik hanem pl nazzoknál az emberéknél akik megsérültek vagy elvitte mindenüklet az iszap vagy azok akik el vesztették hozzátartozojukat na őket meg értem hogy már élettől is elment a kedvük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!