Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben kinek illik...

Ilyen esetben kinek illik gondoskodni róla, hogy legyen csokitojás a házigazda gyerekeinek? (hosszú, többi lent)

Figyelt kérdés
Az exférj ha elviszi látogatóba Húsvét hétfőn a saját családjához a gyerekeket (lányok), akkor kinek kell gondoskodni arról, hogy vigyenek csokitojást a locsolkodó fiúknak az exférj családjánál? Az exférjnek kellett volna beszerezni előre a csokikat? Vagy az exfeleségnek (a lányok anyukájának), hiába ő ott sincs lesz az ünnepléskor? Vagy, ha elég nagyok, akkor a gyerekeknek (lányok, 10 és 14 évesek) kellene gondolni rá, és a sajátjukból vinni csokit (nekik sincs sok egyébként)? Egyébként gyakorlatilag a mai napig nem is volt 100 %, hogy mennek egyáltalán, nem is volt előtte megbeszélve, hogy lesz-e locsolkodás, vagy már olyan nagyok a fiúk, hogy nem is akarnak locsolkodni. Minden ma reggel derült ki biztosra.
2023. ápr. 10. 08:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy az anya otthon (otthon áradás esetén) nem is számított locsolkodókra, esetleg nem szándékozott ajtót nyitni nekik, az, hogy az apa elviszi őket, aznap derült ki, nem tudom, az apának miért olyan nagy was ist das odafelé beslattyogni egy éjjel-nappaliba és venni 3-4 csokitojást.
2023. ápr. 10. 08:57
 12/28 anonim ***** válasza:
98%

Egyáltalán a lányok akarnak locsolkodni?

Ezt nem írtad - mert én pl már nyolc évesen kijelentettem, hogy nem locsolkodok: ergo ücsörgök egész nap szép ruhában, frissen mosott hajjal, hogy aztán nap végére 40 szag legyen a hajamban (akölni büdös!), meg a 4. piás szagú szomszédot lássuk vendégül, aki úgyis csak papa pálinkájáért jön.

Ezt már régen sem tartottam "szép hagyománynak", ugyanis lefogni majd az 5-6 fokban hideg vízzel telibeönteni a nőket minden csak nem "csodás", épp ellenkezőleg, de amivé fajult az is külön gyönyörű.

2023. ápr. 10. 08:59
 13/28 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem meg ciki ez az egész helyzet.

Csokitojás... 🤦🏼‍♀️

Egy kiskamaszról és egy tiniről beszélünk..

2023. ápr. 10. 09:13
 14/28 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem aki apuka házában intézi a húsvéti bevásárlást, az a boltban végiggondolta, hogy legyen csokinyuszi a gyerekeknek és toján a locsolóknak. Vagy apuka és új feleség eldöntik, hogy egyáltalán beengednek a locsolókat, vagy nincs kedvük ezzel bohóckodni.
2023. ápr. 10. 09:49
 15/28 anonim ***** válasza:
95%

10 (gondolom néhai 11-es) nekem a kérdésből úgy jött le, hogy szülők elváltak, a lányok egyedül az apjukkal mentek vendégségbe, amihez anyukának nem sok köze van, mivel ott sem volt (és úgy tűnik erről nem is tudott előre, mert többé kevésbé spontán volt).

Ez olyan, mintha apával mennének másnap kirándulni, de tegnapelőtt anyu csomagoljon szendvicset nekik, mielőtt az apjukhoz átviszi őket, mert miért apukának lenne a dolga aznap reggel beállni a konyhába.

2023. ápr. 10. 10:23
 16/28 anonim ***** válasza:
18%
A férfi a hibás. Ki más?
2023. ápr. 10. 10:43
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Apukának illett volna.
2023. ápr. 10. 11:04
 18/28 anonim ***** válasza:
98%

"ennyi erővel az anya miért nem vett, hiszen normális anya készül arra, hogy esetleg otthon lesznek a lányok hétfőn..."

Nő vagyok, és normális anyának is tartom magam. Mégsincs itthon csokitojás, hiszen nem várunk locsolkodónak, nem arról szól nálunk a Húsvét, hogy a nők, lányok büdös kölniszaggal menekülnek a locsolkodók elől, a pasik meg félig részegen szavalják a locsolóverset.

2023. ápr. 10. 11:18
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Az ugye tiszta, hogy senkit nem visz el a rendőr, ha a fiúkák nem kapnak tojást?
2023. ápr. 10. 11:59
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Apukának. Ha csinál programot, akkor használja a fejét, és szedje össze, ami kell hozzá. Nincs a volt feleség gondnoksága alatt.

Sok az olyan vélemény, hogy anyuka gondoljon az apuka dolgára is, meg minden eshetőségre, még válás után is - miért is? Kivan a nemlétezőm ezzel a világnézettel. Esküszöm, sok férfinak csak azért nincs agya, mert senki el sem várja tőlük, egész életükben más gondolkodik helyettük. Szedjék össze magukat, baszki. Ha locsolkodni viszi a lányait, és nem gondoskodik róla hogy legyen tojás, mert olyan hülye, hogy addig eszébe sem jut, míg a kezébe nem nyomja valaki, akkor szégyellje magát össze. Majd jövőre több esze lesz.

2023. ápr. 10. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!