Mibe/Mire használjátok fel a megmaradt csokitojásokat, nyuszikat, ha nem csokis tetejű sütire?
Nem szoktam különösebben sütni, főleg nem egy tepsi sütit, nem is fogyna el. A családtól persze kaptunk egy csomó édességet, de hogy minek... na mindegy. 1-2 csomag pici tojást vettem én is, ha esetleg valaki beesne, legyen, de azt a mennyiséget még meg is esszük idővel, csakhogy ez vagy 4x annyi mennyiség, addigra már meg is unnánk a csokit, és ott romlana meg a polcon, főleg a gagyibb minőségű...
Szóval ki mire szokta felhasználni ezeket a "maradékokat"?
Muffinokba, kevert sütikbe bele lehet tördelni csokidarabokként, többféle kuglófba bele lehet reszelni a liszt közé, - a kuglófot, muffint, tepsis kevert sütiket adagonként le lehet fagyasztani, hütöben vagy a konyhában kiengedve olyanolyan finom, mint amikor sütötted.
De pl az étcsokisakat bele lehet fözni chilibe is - a mexikói variációban mindig van valamennyi.
Forró tejbe reszelve kakaóként iható, vagy forró csokit is lehet belöle készíteni.
Meg esetleg csokilikörnek is jó, ha szeretitek.
köszönöm!
szoktam sütni, de pl zserbót, ilyesmit, aminek csokis a teteje, nem. erre értettem a "tepsi sütit". muffint, kuglófot szoktam azért sütni ☺️
oviba, suliba itt helyben nem fogadnak ilyen "kis mennyiségű" édességet, mert nem tudják szétosztani egyformán..
7:
de, szeretjük a zserbót és a csokis tetejű sütiket is, de sütni nem szoktam ilyeneket.. ezek főként nagyobb adagok, ezért nem sütöm. míg a muffin, kuglóf könnyebben szabályozható mennyiség lesz számomra, tízóraira és uzsira is tudjuk enni, kávé mellé
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!