Alkoholos csokitojás első trimeszter?
Figyelt kérdés
Kaptam egy csokitojást, de csak miután megettem akkor esett le, hogy alkoholos. Mit gondoltok, megpróbáljam kihányni? Vagy egytől nem lesz gond?2022. ápr. 22. 09:31
1/13 anonim válasza:
most már mindegy
nem valószínű hogy ebből gond lesz, de legközelebb óvatosabb leszel
2/13 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy legközelebb jobban figyelek 😭
2022. ápr. 22. 09:36
3/13 anonim válasza:
Most komolyan meghanytatnád magad egy kis alkohol miatt?!
Atya világ.
Elmondom, mind a 2 terhességemnél hetente vörösboroztam 1-1decit a vashiányom miatt.
Mind a 2 gyerekem köszöni, jól van. És egyik sem alkoholista...
4/13 anonim válasza:
Nem szerencsés alkoholt inni a terhesség alatt. De egy csokitojás alkoholtartalma, olyan kicsi, hogy vezetni is lehet vele, ki se lehet mutatni. Semmi baja nem lesz a babának.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hiába tudja az ember, de nagyon jó a megnyugtatas, még ha ostobaságnak tűnik is.
2022. ápr. 22. 09:47
6/13 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz a babádnak, nyugi! 😊
8/13 anonim válasza:
“Megpróbáljam kihányni”?
Jaj ezen felrohogtem bocsi.😂
Semmi baj nem lesz ennyitől.
Én szilveszterkor már terhes voltam csak nem tudtam, cigiztem és ittam, most már a 20. hetet kezdem.
9/13 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki majdnem 12 hetes volt, mikor megtudta, hogy terhes, közben volt, hogy olyan részeg volt a buliban, hogy úgy kellett összeszedni.
Nem lett semmi baj...
10/13 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajotok, vörös bort nődokik ajánlják vashiányosoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!