Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alkoholos csokitojás első...

Alkoholos csokitojás első trimeszter?

Figyelt kérdés
Kaptam egy csokitojást, de csak miután megettem akkor esett le, hogy alkoholos. Mit gondoltok, megpróbáljam kihányni? Vagy egytől nem lesz gond?

2022. ápr. 22. 09:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, megnyugtattatok ❤️❤️❤️❤️
2022. ápr. 22. 12:12
 12/13 anonim ***** válasza:
80%

#3 Azért ezen hülyeségedet ne reklámozd kérlek, ugyanis az alkohol minden mértékű fogyasztása tilos! Már a terhesség tervezése előtt és alatt sem ajánlott! Erről nincs megosztó vélemény, TILOS, ez a hivatalos álláspont a világon. Elavult orvosok rendelkeznek más állásponttal esetleg (hallottam róluk, a kis konyak is jó szerintük az egészségre), de rájuk soha nem szabad hallgatni. Nem minden szakember, SZAKember.

Kérdező: Esetedben semmi gond nem lesz. Az alkoholtartalma annak a csokitojásnak szinte 0, egyszeri alkalommal történt eleve, szóval kár aggódnod emiatt.

2022. ápr. 23. 19:46
 13/13 anonim ***** válasza:

#3 & #10

[link]

[link]

2022. ápr. 23. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!