Ilyen esetben kinek illik gondoskodni róla, hogy legyen csokitojás a házigazda gyerekeinek? (hosszú, többi lent)
Senkinek nem KELL gondoskodnia róla, én még a locsolást sem engedtem volna, annyira hülye dolog.
De ha az apánál vannak, az apa szervez oda locsolkodókat, akkor vagy ö vesz csokitojást, vagy ad a fiúknak valamennyi pénzt.
Eget rengető kérdés ám. A lányok egyáltalán akarják a népszerű locsolkodást?
El tudom képzelni, hogy most mennyire stresszel főleg a 14 éves , hogy mikor szólal már meg a csengő, és akkor tud-e adni csokitojást. Ezt bőven előre meg lehetett volna beszélni minden részről, még ha a szülők nincsenek is jóban.
Egyébként , ha apu nem készült fel a rendkívül fontos csokitojás ügyre, akkor sincs veszve a dolog.
Ha talpraesett felkapja a telóját , ismerősöket csörget blabalabla nem olyan vészes csokitojást, szerezni anyura is ez vonatkozik ha otthon maradtak a lányok. És akkor lehet osztogatni a csokitojást.
Csokitojást kell szerezni nem adagolóvezérlőt G Astrához:)!!
Milyen szülők azok akik egy ilyen "óriási" gondot nem tudnak megoldani?:)
Szerintem az apukának, mivel ő vitte őket. Nem utaztatnék ezért csokitojásokat, de mint szülő, ha olyan helyre megyünk, hogy lesz locsolkodás, akkor készülök (és ezt apuka tudta).
És itt kérek elnézést minden normális apukától, de itt látszik a különbség egy anya, meg egy apa között. Az apa megy fejjel előre vendégségbe enni-inni, aztán hogy mit illik, mit nem, mi a szokás, az már nem is jut az eszébe. Miért is jutna?
(Nem tartozik a témához, ezért nem részletezném, de ebből is látszik milyen debil ez a hagyomány - annak ellenére, hogy általában szeretem azokat - a lányok vegyenek, vigyenek magukkal csokitojást, vagy pénzt, és cserébe, hogy valami szutyok bűzös kölnivel "meglocsolják" őket, adják oda. Utána meg mehetnek haza hajatmosni, mert kibírhatatlan a bűze. A fiúk meg megeszik a csokit. Nagyon jó. Arról meg nem is beszélek, aki a hagyomány locsolkodás után otthonmaradhat kiheverni a tüdőgyulladást.)
Szóval szerintem ez apuka gondja kellett volna, hogy legyen, legkevésbé sem a gyerekeké (ha már itt tartunk, magukra ne főzzenek?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!