Hogy legyen a bemutatás a párom gyerekeit illetően? Bármi jó tanács, ötlet?
4 és 6 éves fiúkról van szó.
Picit tartok a dologtól, mert elvált szülők gyerekeként én is tudom, hogy elég fontos szempont, hogy a gyerek is szimpatikusnak tartsa a szülő új választottját. Úgy érzem, ez a kapcsolatunk egyik utolsó, és talán legnagyobb próbája.
Szerinted nem, szerintem meg nem ostoba, és elég gáz, hogy már most nettó hülyének nézed a gyerekeit csak azért, mert gyerek.
Igen, ez a hülyének nézés nálukn is aktívan ment :D Szánalmas.
Senkit nem nézek hülyének, de egy 4 éves nem felnőtt.
Ne itt vezesd le a gyerekkorodból eredő frusztrációdat! Hihetetlen, hogy minden hülye az én kérdésemet találja meg.
"Ne itt vezesd le a gyerekkorodból eredő frusztrációdat! Hihetetlen, hogy minden hülye az én kérdésemet találja meg."
Ezt nekem irtad? 40. vagyok. Kar, hogy az egoizmusod nem engedi meglatni a történetem lényegét, ami szerintem mindenki másnak egyértelmű volt. De segitek: egy gyerek elsősorban magát okolja, ha a szülei válnak, utána pedig a szülő partnere lesz bűnbak. Akkor is, ha azzal épp a válás után ismerkedett meg a szülő és még véletlenül se ő volt az oka az egésznek. Így viszont, amikor ennyire gyorsan kerül sor a bemutatásra, egyértelmű lesz a gyereknek, bármilyen korú is -nyilván a csecsemőket kiveve- hogy apu bizony azért nem elanyuval még velünk, mert ott van neki a Julis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!