Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyen a bemutatás a...

Hogy legyen a bemutatás a párom gyerekeit illetően? Bármi jó tanács, ötlet?

Figyelt kérdés

4 és 6 éves fiúkról van szó.

Picit tartok a dologtól, mert elvált szülők gyerekeként én is tudom, hogy elég fontos szempont, hogy a gyerek is szimpatikusnak tartsa a szülő új választottját. Úgy érzem, ez a kapcsolatunk egyik utolsó, és talán legnagyobb próbája.

2023. ápr. 9. 17:30
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
97%

Szerinted nem, szerintem meg nem ostoba, és elég gáz, hogy már most nettó hülyének nézed a gyerekeit csak azért, mert gyerek.

Igen, ez a hülyének nézés nálukn is aktívan ment :D Szánalmas.

2023. ápr. 10. 12:03
 42/45 anonim ***** válasza:
97%
Bocs, nyilván nem 6 évesen tudja, hogy apuci már 5 hetes szexkapcsolatot bemutatott nekik, hanem mondjuk 6-7 évvel később.
2023. ápr. 10. 12:04
 43/45 A kérdező kommentje:

Senkit nem nézek hülyének, de egy 4 éves nem felnőtt.

Ne itt vezesd le a gyerekkorodból eredő frusztrációdat! Hihetetlen, hogy minden hülye az én kérdésemet találja meg.

2023. ápr. 10. 12:11
 44/45 anonim ***** válasza:
83%

"Ne itt vezesd le a gyerekkorodból eredő frusztrációdat! Hihetetlen, hogy minden hülye az én kérdésemet találja meg."

Ezt nekem irtad? 40. vagyok. Kar, hogy az egoizmusod nem engedi meglatni a történetem lényegét, ami szerintem mindenki másnak egyértelmű volt. De segitek: egy gyerek elsősorban magát okolja, ha a szülei válnak, utána pedig a szülő partnere lesz bűnbak. Akkor is, ha azzal épp a válás után ismerkedett meg a szülő és még véletlenül se ő volt az oka az egésznek. Így viszont, amikor ennyire gyorsan kerül sor a bemutatásra, egyértelmű lesz a gyereknek, bármilyen korú is -nyilván a csecsemőket kiveve- hogy apu bizony azért nem elanyuval még velünk, mert ott van neki a Julis.

2023. ápr. 10. 12:26
 45/45 anonim ***** válasza:
80%
Sok folosleges kommentet nem olvastam el inkabb, ne is torodj veluk. Elvalt anyuka vagyok, en ugy gondolom hogy ez a gyerekeknek biztosan epp eleg rossz hogy az apjuk elment (ha nem is egybol de elobb utobb kijon rajtuk a hianyerzet hiaba latogatja oket rendszeresen), illetve gondolom nem tudjak hogy ti x ideje egyutt vagytok stb. szval en meg varnek ezzel egy kicsit de megertem azt is hogy ti mar keszenalltok erre, csak a gyerekek nem biztos. Szerencsere sose kellett nekem megtapasztaltjam milyen elvalt szulok gyerekenek lenni, de biztos nehez lett volna latnom hogy ki/kik miatt ment szet a csalad (tudom hogy a szulok miatt ettol fuggetlen de nekem igy jott volna le tuti)
2023. ápr. 11. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!