Hogy legyen a bemutatás a párom gyerekeit illetően? Bármi jó tanács, ötlet?
4 és 6 éves fiúkról van szó.
Picit tartok a dologtól, mert elvált szülők gyerekeként én is tudom, hogy elég fontos szempont, hogy a gyerek is szimpatikusnak tartsa a szülő új választottját. Úgy érzem, ez a kapcsolatunk egyik utolsó, és talán legnagyobb próbája.
10!
Az a feleség is, igen. De a párod ne állítsd már be ártatlannak, ha 3 évig képes volt félre dugni, bakker.
Szerintem nyugodtan abba lehet hagyni a párom ekézését. :)
Nem erről szól a kérdésem.
A rögtönítélő bíróság ma itt ült össze, vagy mi történik?
Semmit nem tudtok rólunk, a múltunkról, az ok-okozati viszonyokról.
Kit érdekel, mit gondoltok rólam?
És mégis ki akarna előtted jobb színben feltűnni?
Édesanyád nem tanított meg arra, hogy ilyen stílusban senkivel nem tárgyalsz?
Kisebb-nagyobb megszakításokkal vagytok együtt?
Na majd ha egy évig együtt lesztek, akkor mutasd be, mert elég káoszos, ami történik körülöttetek, mintha ti se tudnátok, mit is akartok. Akkor minek összezavarni a gyerekeket?
A megszakítások általában miattam történtek.
Vagy külföldön tanultam, vagy úgy éreztem, hogy sehová nem vezet ez közöttünk és nem tudnék megbirkózni azzal, ha miattam válna el. Vagy épp a "felejtsük el egymást" fázisban voltunk, és heti 6 éjszakából 4-en bulizni voltam, hogy ne is gondoljak rá. Viharos évek vannak mögöttünk, de végül csak mellette kötöttem ki, szóval már nem kell azon gondolkoznunk, mit is akarunk. De nyilván úgy szeretnénk intézni mindent, hogy a gyerekeknek jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!