Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyen a bemutatás a...

Hogy legyen a bemutatás a párom gyerekeit illetően? Bármi jó tanács, ötlet?

Figyelt kérdés

4 és 6 éves fiúkról van szó.

Picit tartok a dologtól, mert elvált szülők gyerekeként én is tudom, hogy elég fontos szempont, hogy a gyerek is szimpatikusnak tartsa a szülő új választottját. Úgy érzem, ez a kapcsolatunk egyik utolsó, és talán legnagyobb próbája.

2023. ápr. 9. 17:30
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
92%
Hát nem piskóta.... Mondjuk úgy, egomanias a drága faxika. Xar q gyerekeire magasról. Nade ennyire? 5 hét után bemutatni nekik az új asszonyt....
2023. ápr. 9. 18:08
 12/45 anonim ***** válasza:
87%

10!

Az a feleség is, igen. De a párod ne állítsd már be ártatlannak, ha 3 évig képes volt félre dugni, bakker.

2023. ápr. 9. 18:09
 13/45 A kérdező kommentje:

Szerintem nyugodtan abba lehet hagyni a párom ekézését. :)

Nem erről szól a kérdésem.

2023. ápr. 9. 18:13
 14/45 ildibrexy ***** válasza:
91%
En nem mondok semmi rosszat rólad vagy párodrol de kérlek még ne mutasson be a gyerekeknek a párod. Ez meg nagyon korai ha hivatalosan 5 hete mentek szét csak...
2023. ápr. 9. 18:15
 15/45 anonim ***** válasza:
91%
Ott a kérdésedre a valasz: MINIMUM fél évvel azután, hogy elkoltozott.
2023. ápr. 9. 18:17
 16/45 A kérdező kommentje:

A rögtönítélő bíróság ma itt ült össze, vagy mi történik?

Semmit nem tudtok rólunk, a múltunkról, az ok-okozati viszonyokról.

Kit érdekel, mit gondoltok rólam?

2023. ápr. 9. 18:22
 17/45 A kérdező kommentje:

És mégis ki akarna előtted jobb színben feltűnni?

Édesanyád nem tanított meg arra, hogy ilyen stílusban senkivel nem tárgyalsz?

2023. ápr. 9. 18:27
 18/45 anonim ***** válasza:
86%

Kisebb-nagyobb megszakításokkal vagytok együtt?

Na majd ha egy évig együtt lesztek, akkor mutasd be, mert elég káoszos, ami történik körülöttetek, mintha ti se tudnátok, mit is akartok. Akkor minek összezavarni a gyerekeket?

2023. ápr. 9. 18:43
 19/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítèllek el, objektíven nèzve nemrég költözött el, pàr hònapot vàrjatok. A gyerekeknek ennyi vàltozàs sokkszerü lenne egyszerre.
2023. ápr. 9. 18:48
 20/45 A kérdező kommentje:

A megszakítások általában miattam történtek.

Vagy külföldön tanultam, vagy úgy éreztem, hogy sehová nem vezet ez közöttünk és nem tudnék megbirkózni azzal, ha miattam válna el. Vagy épp a "felejtsük el egymást" fázisban voltunk, és heti 6 éjszakából 4-en bulizni voltam, hogy ne is gondoljak rá. Viharos évek vannak mögöttünk, de végül csak mellette kötöttem ki, szóval már nem kell azon gondolkoznunk, mit is akarunk. De nyilván úgy szeretnénk intézni mindent, hogy a gyerekeknek jó legyen.

2023. ápr. 9. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!