Hogy legyen a bemutatás a párom gyerekeit illetően? Bármi jó tanács, ötlet?
4 és 6 éves fiúkról van szó.
Picit tartok a dologtól, mert elvált szülők gyerekeként én is tudom, hogy elég fontos szempont, hogy a gyerek is szimpatikusnak tartsa a szülő új választottját. Úgy érzem, ez a kapcsolatunk egyik utolsó, és talán legnagyobb próbája.
Mint írtam, nem izgat túlságosan, hogy idegen emberek, egy anonim oldalon mit gondolnak rólam, a páromról vagy a kapcsolatunkról.
Van egy szerető és támogató családom és baráti társaságom, a párommal végre, hosszú idő után összeköltöztünk nemrég. Hamarosan túlvagyok a záróvizsgáimon, utána előttünk lesz egy élményekkel és utazásokkal teli nyár, majd pedig én is elkezdem építeni a karrieremet. Szóval szerinted rá vagyok szorulva arra, hogy olvassam a frusztráltságodat, vagy érdekeljen, tisztelsz-e vagy sem? :)
Ne haragudj, de anyád tényleg képtelen volt megnevelni?
Mi ez a stílus, meg személyeskedés? Menjél, mosd meg inkább a szádat szappannal, mert ezt a nyűglődést itt olvasni is rossz. Tudnám, miért az én kérdésemet szúrtad ki magadnak?! Nincs jobb dolgod?
Komolyan nem értem, mi a problémád? Mi ez a stílus? Nem érzed, hogy magadat járatod le ezzel?
Igen, nekem nagyon égne az arcom, ha így, ilyen stílusban tárgyalnék másokkal, mint ahogyan te teszed. Olyan vagy, mint a büdös, koszos hajléktalanok az utcán, akik nem hagyják békén az embereket.
Nem, szerintem te valamit nagyon benéztél. Nem erről szól a kérdésem. Az a párom gyerekeiről szól, nem az érdekelt, kinek mi a véleménye rólam. :)
Semmi baj, gyakorolsz még picit, és simán menni fog az olvasott szöveg értelmezése! :)
De figyelj, látom, nagyon beszélgetni szeretnél. Megkérdezem, ha már más nem teszi: Mi a gond? Mi zavar ennyire? Lelépett a férjed, nem kellesz senkinek? Nincsenek barátaid, családod? Mitől vagy ennyire frusztrált, miért süt belőled a primitívség és a bunkóság?
Azért gondolom, mert így kivetkőzöl magadból az interneten, egy idegen élethelyzete, kérdése miatt. Nem veszed észre, hogy itt te vagy a nevetséges, te hőbörögsz magadon kívül, én maximum jót mosolygok a butaságodon, tehetetlenségeden.
Igen, lehet jósolgatni, meg azzal jönni, mi lesz majd a mi kapcsolatunkkal. De semmi értelme.
Viszont magadban tényleg tegyél rendet, mert ijesztő az a tombolás, amit itt leművelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!