Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyen a bemutatás a...

Hogy legyen a bemutatás a párom gyerekeit illetően? Bármi jó tanács, ötlet?

Figyelt kérdés

4 és 6 éves fiúkról van szó.

Picit tartok a dologtól, mert elvált szülők gyerekeként én is tudom, hogy elég fontos szempont, hogy a gyerek is szimpatikusnak tartsa a szülő új választottját. Úgy érzem, ez a kapcsolatunk egyik utolsó, és talán legnagyobb próbája.

2023. ápr. 9. 17:30
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
55%
Van az az ember, aki rászolgál erre a stílusra, ne várj tiszteletet, ha nem tiszteled magadat sem. mert annyi akaraterőd sincs, hogy megőrizd a becsületed, tartásod, gerinced. Nem én nem tisztellek, hanem te járatod le magad, pedig még szorult is beléd némi ész, mert többször is próbáltad összekaparni a gerinced romjait, hogy kitetted, de aztán csak hiányzott a dákó, egy kétgyerekes apáé, amire kénytelen- kelletlen csak rámásztál. Így milyen stílust érdemelsz szerinted? Majd ha lesz normális értékrended, tartásod, becsületed, akkor kiérdemled.
2023. ápr. 9. 18:55
 22/45 A kérdező kommentje:

Mint írtam, nem izgat túlságosan, hogy idegen emberek, egy anonim oldalon mit gondolnak rólam, a páromról vagy a kapcsolatunkról.

Van egy szerető és támogató családom és baráti társaságom, a párommal végre, hosszú idő után összeköltöztünk nemrég. Hamarosan túlvagyok a záróvizsgáimon, utána előttünk lesz egy élményekkel és utazásokkal teli nyár, majd pedig én is elkezdem építeni a karrieremet. Szóval szerinted rá vagyok szorulva arra, hogy olvassam a frusztráltságodat, vagy érdekeljen, tisztelsz-e vagy sem? :)

2023. ápr. 9. 18:59
 23/45 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de anyád tényleg képtelen volt megnevelni?

Mi ez a stílus, meg személyeskedés? Menjél, mosd meg inkább a szádat szappannal, mert ezt a nyűglődést itt olvasni is rossz. Tudnám, miért az én kérdésemet szúrtad ki magadnak?! Nincs jobb dolgod?

2023. ápr. 9. 19:04
 24/45 A kérdező kommentje:

Komolyan nem értem, mi a problémád? Mi ez a stílus? Nem érzed, hogy magadat járatod le ezzel?

Igen, nekem nagyon égne az arcom, ha így, ilyen stílusban tárgyalnék másokkal, mint ahogyan te teszed. Olyan vagy, mint a büdös, koszos hajléktalanok az utcán, akik nem hagyják békén az embereket.

2023. ápr. 9. 19:08
 25/45 A kérdező kommentje:

Nem, szerintem te valamit nagyon benéztél. Nem erről szól a kérdésem. Az a párom gyerekeiről szól, nem az érdekelt, kinek mi a véleménye rólam. :)

Semmi baj, gyakorolsz még picit, és simán menni fog az olvasott szöveg értelmezése! :)

De figyelj, látom, nagyon beszélgetni szeretnél. Megkérdezem, ha már más nem teszi: Mi a gond? Mi zavar ennyire? Lelépett a férjed, nem kellesz senkinek? Nincsenek barátaid, családod? Mitől vagy ennyire frusztrált, miért süt belőled a primitívség és a bunkóság?

2023. ápr. 9. 19:11
 26/45 A kérdező kommentje:

Azért gondolom, mert így kivetkőzöl magadból az interneten, egy idegen élethelyzete, kérdése miatt. Nem veszed észre, hogy itt te vagy a nevetséges, te hőbörögsz magadon kívül, én maximum jót mosolygok a butaságodon, tehetetlenségeden.

Igen, lehet jósolgatni, meg azzal jönni, mi lesz majd a mi kapcsolatunkkal. De semmi értelme.

Viszont magadban tényleg tegyél rendet, mert ijesztő az a tombolás, amit itt leművelsz!

2023. ápr. 9. 19:21
 27/45 anonim ***** válasza:
43%
Valószínűleg megcsalás áldozata lett. Sose tudott elégtételt venni ezért, így most rád ömleszti a frusztrációját.
2023. ápr. 9. 19:48
 28/45 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ez volt már az első kommentjeinél a megérzésem. Gondolom beletrafáltam, hogy a valóságban egy szürke, kompexusos kisegér, aki élőben, mikor kellett volna, nem tudott kiállni magáért, így hát most itt vezeti le az ebből eredő frusztrációt. Provokál, személyeskedik... Próbál belekötni újra és újra valamibe, legyen az akár az anyám személye, akár az, hogy miért voltam külföldön (igen, fiatal lányok csak és kizárólag dubajozás céljából léphetik át az országhatárokat, véletlenül sem külföldi tanulmányi év miatt). Sajnálnivaló a szerencsétlen, mert borzalmas lehet úgy élni, hogy ez a szintű düh forr benned és a való életben nem tudod kiadni, levezetni. De könyörgöm, menjen már máshová, ne az én kérdésem alatt műsorozzon.
2023. ápr. 9. 19:55
 29/45 anonim ***** válasza:
86%
mivel olyan fiatalok a gyerekek szerintem nem fogjak fel hogy te vagy az akibe apu szerelmes anyu helyett... bemutathat apu baratnojenek aki velunk jatszik otthon, ennyi. en szemely szerint biztos csak komoly hosszabb kapcsolatot mutatnek be a gyerekeknek...plane ha ilyen friss a szakitas az anyukkal...de eleve abszurdum ez az egesz.... :-D bocsi
2023. ápr. 9. 20:06
 30/45 A kérdező kommentje:
Évek óta rossz házasság, anyuka sem otthon unatkozott a gyerekek mellett, volt ott minden. Senki nem ártatlan és szent ebben, de a gyerekek jól vannak nevelve, figyelve van rájuk.
2023. ápr. 9. 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!