Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meggyanúsított, pedig nem is...

Meggyanúsított, pedig nem is én voltam mit tegyek? HOgy védjem meg az igazam?

Figyelt kérdés

Anyám rámfogta, hogy a szekrényében lévő bázisporát megettem (a felét, ) és le is mérette a barátnőjével, állítólag 7 dekával kevesebb volt benne és nem is úgy volt visszazárva... De én nem nyúltam hozzá... És írt is egy mait, hogy lemérték, és kevesebb, és magyarázzam meg. De nem én voltam!! Hozzá sem nyúltam.

Ez nem az első eset, rámfogta azt is, hogy lopom a kanalakat... Pedig le van sz@rva magasról, kinek kell, meg ugyanabban a háztartásban élünk úgyis..

Mit csináljak???

2010. okt. 8. 13:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben nem imát mondok,inkább azt hogy próbálj meg elszakadni tőle,mert még az ellenséged se lenne ilyen rossz hatással rád mint a saját anyád.Egyszerűbben szólva: Mindenütt jó,de legjobb otthon - helyett - Mindenütt jobb,mint otthon.
2010. okt. 9. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!