Tényleg elronthatja a gyerek a kapcsolatokat?
Én nem kívánt gyerek voltam és ezert tönkre is tettem a szüleim kapcsolatát amit felépítettek addig. Mindketten megmondják, jogy en vagyok az oka, hogy nincsenek együtt.
Én a férjemmel akarjuk ezt a gyereket(6hónapos terhes vagyok) de félek. A férjem is nagyon fontos nekem és nem akarom elveszíteni. Mai napig úgy szeretjük egymást mint a tini szerelmesek pedig már 6 éve házasok vagyunk és az előtt is együtt voltunk 10 évet.
Nekem nagy öröm lesz a gyerekünk, de félek. Anyam egyre gyakrabban mondja, hogy nem leszek jó anya mert embernek is rossz vagyok, apam is ugyan ez. Meg hogy a gyerek a kapcsolatot emészti fel.
Bízom a férjembe de félek még is.
Szóval más tapasztalára tudnék most csak támaszkodni. Tényleg tönkre tenné? (Bar mindegy. Én akkor is megtartanám és imádom a lányom de akkor így talan tudnék megoldást talalni. Ha igaz hogy nagyesetben ezert mennek szét az emberek)
Ó, anyám borogass...
Kérdező, én tudok egy jobb analógiát a helyzetedre ennél a fura cérnás párhuzamnál.
Van egy alma, aminek az egyik oldala egy foltban megütődött, rohadni kezdett. Ha kivágod a rohadó foltot, még van egy ehető, talán baromi finom almád, ami kisebb ugyan, de kezdhetsz vele, amit akarsz. Ha nem vágod ki, mert hogy ez így egy egész, és te így kaptad, akkor lassan az egész rohadni fog.
Vagy egy üszkösödő végtag esete. Levágod, és még élhetsz teljes életet, vagy megvárod, hogy belehalj.
Azzal, hogy ilyen iszonyúan mérgező szülőkhöz ragaszkodsz és atyaistenrosszleírni, még nálad laknak és úgy bánnak veled mint normális ember a kutyával SE! És szerinted ez így oké, mert ők egyszer védekezés nélkül kuflingoltak, aminek te lettél az eredménye. Piszkosul szomorú, hogy nem látod, mennyire meg vagy nyomorítva lelkileg.
Elmondom, mi fog odavágni a gyerekednek. Nem a férjeddel való kapcsolatod, hanem az anyádékkal közös életed.
Veled így beszélnek a szüleid, szerinted hogy fognak a gyerekkel? Abba a házba születik a gyereked, ahol EZEK az emberek laknak, akik téged rossz embernek tartanak meg azt mondják, hogy nem vagy anyának való! A gyerek már pici korától kapja majd az ívet, a lelki nyomorítást, hiszen a te gyereked lesz, és te a szemükben nem sokat érsz. Gyakorlatilag arra kárhoztatod a gyerekedet, hogy a szüleid még ŐT IS megnyomorítsák!
Elkeserítő. Sajnálom a lányodat már előre. És amikor felnő és elgondolkodik azon, hogy te tudtad, milyenek a szüleid, és hagytad, hogy ez megtörténjen, jó eséllyel hátat fog fordítani neked. Mert a legtöbb emberben vagy annyi kurázsi, hogy kinyissa a szemét egy ilyen helyzetnél.
Szóval ja, nem muszáj kizárnod az életedből a szüleidet. Akkor majd a lányod fog téged a szüleiddel együtt, ha majd megteheti.
(A "szegény szüleimnek nincs hova menniük" érvre előre mondom: akik így bánnak a gyerekükkel, mint ők veled, azok a segítségedet sem érdemlik. Egyék meg, amit főztek...)
Azzigen.
Hagyjad akkor, hadd mérgezzêk tovább az életed, de az a legdurvább, hogy a saját gyerekedet is képes vagy ennek kitenni, hogy egész gyerekkorában ezt hallgassa majd a nagyszüleitől, hogy téged szidnak, meg ki tudja, hogy fognak vele is beszélni/bánni.
A lóf*sz fogadta volna be őket ezek után. De nem baj, add csak tovább a mintát, de ne csodálkozz, ha a te gyereked menekül majd otthonról, mihelyst tud és rád sem néz, mert hagytad ezt az egészet.
Nagyon gáz, hogy ilyen buta emberek vannak, és ezeknek születnek gyerekei. Előre sajnálom a tiédet...
Ilyen helyesírással nem lehetsz ügyvéd. Aki 5 évet lehúzott a jogi egyetemen, levizsgázott, megírta a szakdolgozatát, az az ember még egy anonim oldalon sem ad ki ilyen borzalmas írást a kezei közül. Báttyám? Így leírva?
Segíteni akartunk de miért kell hazudozni? Soha nem lennél képes egyetemet végezni, de szerintem leérettségizni sem. Hagyjuk már.
Amúgy a többiek jó tanácsokat adtad de neked mindenre van kifogásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!