A családom utál és csak csicskának használ?
Figyelt kérdés
Sziasztok egy 18 éves srác vagyok, és azt vettem észre hogy a családom úgy a hétköznapokban nem nagyon törődik velem, le sem szarnak, de mindenben valaki valamilyen segítséget kér.
Például, ha akármilyen problémájuk van telefon, laptop, tv, ügyintézés, valaminek utána kell nézni, vagy valami munka van, vagy tesómnak házifeladat, akármi...
De miután kész mondanak egy annyit hogy "kösz" és faképnél hagynak. Ha nem szólnék hozzájuk hozzám sem szólnának azon kívül hogy "Szia".
Lehet meguntak egyszerűen? Mert én nem vagyok olyan mint a korombeli, hogy eljárkálok mindenhova, beba*ok, szexelek, bulizok meg hasonlók. Egyszerű otthonülős típus vagyok. Egyébként tanulok még.
2023. márc. 29. 16:18
1/14 anonim válasza:
Szerintem az a bajuk veled, hogy ezt a tömény önsajnálatot nem tudják elviselni.
2/14 A kérdező kommentje:
Kedves vagy, téged sem szeretnek ?
2023. márc. 29. 16:26
3/14 anonim válasza:
És miért nem tudsz nemet mondani?
4/14 anonim válasza:
Te kivel törődsz? Vagy jelzed valahogy, hogy valakivel szeretnél beszélni/beszélgetni/programot csinálni? Milyen törődésnek örülnél, amit most hiányolsz? Megadod másoknak?
5/14 A kérdező kommentje:
Ha beszélgetni próbálok leszarnak vagy elmennekxd
2023. márc. 29. 17:09
6/14 anonim válasza:
Akkor is, ha éppen tétlenül ülnek, és úgy tűnik, hogy ráérnek?
7/14 A kérdező kommentje:
Aham.
2023. márc. 29. 17:19
9/14 anonim válasza:
Kérdezd meg őket, mikor érnének rá egy kicsit beszélgetni veled.
10/14 anonim válasza:
Hát akkor te is menj el vagy ne szólj semmit amikor kérni akarnak,vagy kérdezz rá akkor mikor kérni akarnak hogy most jó vagy nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!