Velem van valami gond? Nem értem
Sziasztok, elég kényes kérdés, de mivel nem tudok rá megoldást, ezért felrakom ide, csak kérlek titeket hogy értelmes válaszokat írjatok.
Szóval a párommal már lassan több mint 5 éve vagyunk együtt, és 3 éve házasként.
Mostanában felmerült a családalapítás gondolata. A férjem nagyon szeretne gyereket, én pedig, hát nem vagyok annyira ellene, de nem is lelkendezek az ötletért. Félre ne értsétek, nem a gyerekkel van a problémám, csak egyszerűen, nincs mit szépíteni, rettegek a szüléstől.
Próbáltam erről a férjemmel beszélni, de ő csak azt hajtogatja hogy nem lesz semmi gond, én viszont még a gondolatától is remegek.
Szerintetek mi lehet a baj velem?
Kicsit szégyellem is magam, emiatt a párom előtt, de egyszerűen nem tudok mit tenni.
Van erre valami megoldás?
26/N
Nincs olyan ember, aki ne rettegne a szulestol. Amikor en meg annyira nem akartam gyereket; akkor szo szerint a hanyinger meg a halalfelelem kapott el, ha erre gondoltam.
De 26 eves vagy, raersz meg megerni a feladatra, nem kell sietni sehova.
Lehet mar 1 ev mulva mashogy gondolod, mert mar annyit valtoztal.
En is csak akkor vallaltam gyereket, amikor ilyen dolgok nem tartottak vissza, mint pl a szules, mert annyira szerettem volna mar, hogy nem erdekelt.
Valoszinuleg nem allsz keszen,de ez nem baj,viszont a ferjednek meg kene ertenie.
Nincs semmi baj veled.
Ő pedig könnyen beszél... nem neki kell szülni.
Semmi gond nincs veled.
A férjed viszont egy hülye kis pöts, mondom ezt úgy hogy ugyanabban a szituban vagyok, csak idősebb feleséggel, mégsem baszogatom ezzel.
Nyilván nem a rossz szülésélményekkel kellene riogatni :)
Én császarral szültem jo visszagondolni ,nem volt egyszerü.
2 napig sírtam előtte úgy féltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!