Miért gond egyes fehér embereknek hogy valaki más fehér? Miért kell beszólni és értetlenkedni? Legyen mindenki néger vagy szolis?? Nem értem…
Figyelt kérdés
2021. dec. 24. 20:56
1/8 anonim válasza:
Gondolom nem azért szóltak be, mert fehér alapból a bőrszíned, hanem mert sápadtnak nézel ki... De amúgy tényleg bunkóság beszólni ilyenért.
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon jól áll a fehér bőrszín a festett hajszínemmel és úgy találnak be
2021. dec. 24. 21:10
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem lenne pofám ilyeneket beszòlni
2021. dec. 24. 21:11
4/8 anonim válasza:
Ezt en sem ertem. Utalok napozni, tele vagyok anyajegyekkel, nem merek kockaztatni egy esetleges bőrrákot. Plusz nem akarok 40 évesen szottyadt lenni.
5/8 anonim válasza:
Gondolom csaj vagy. Sztem jobb a feher 😀
6/8 anonim válasza:
Nem baj ha az vagy, szerintem a természetes színe a legszebb mindenkinek. Ráadásul a sok napozás és szoli öregít. Legalább te nem fogsz 30 évesen 50-nek kinézni.
7/8 anonim válasza:
Azért mert ilyenek az emberek. Ha nem a bőrödre szólnak be akkor a hajad színére vagy a körmödre vagy a ruhádra. Tökmindegy. Csak valamire lehessen valami értelmetlen kommentet mondani. Rengeteg ilyen ember van full üresek ki kell tölteni a belül tátongó űrt. Ne vedd fel ezeket, engedd szépen el.
8/8 anonim válasza:
Tőlem sokszor megkérdezik, hogy beteg vagyok e (mert télen nagyon világos lesz a bőröm, de olyanok kérdezik, akik régóta ismernek és tudják, hogy alapból ennyire fehér a bőröm) vagy megkérdezik mért nem megyek szoliba. Nyáron azért lebarnulok valamennyire, akkor nincs ilyen beszólás. Régen zavart, de most már nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!