Tényleg ki lennék használva vagy csak én érzem úgy?
Barátaim nem igazán vannak pont azért mert előbb utóbb jönnek a szivesseg keresek amivel semmi gond nem lenne ha egy ido utan nem lenne sok belole.
Csak a csalad van nekem de igy is azt erzem hogy nem latnak mast bennem csak egy embert akit ki lehet hasznalni aki amugy nem fontos es nem erdekes csak ha kell valami.
Ez lehet tanacs keres, vagy jo hallgatosag vagyok, van jogsim kocsim es ha vinni hozni kell valakit akkor nagyon jo vagyok de amugy senki nem emelne ram a telefont vagy senkit nem erdekel en hogy vagyok.
Ha valamire nemet mondok erezhetoen meg annyit sem beszelnek velem mint azelott.
Egy regi kis autom van 94es evjarat de en szeretem elvisz ahova kell stb. Mindig le van szolva hogy kis szar auto de olyankor ha kolcson kell kerni vagy vinni kell valakit akkor milyen jo.
Koszonomot ritkan kapok csak.
Biztosan bennem is van hiba ha csak "ennyire" vagyok erdekes masok szamara de nagyon megterhelo lelkileg.
Vitat nem szeretnek ezert mar el is engedtem ezeket a dolgokat regebben meg mondtam is denigy legalabb tartjuk a kapcsolatot.
Es tudom hogy en lennek a szar masok szemeben ha megszolalnek es nem ertenek mi zavar engem vagy ha utana nem is kernek meg semmire, az egyenlo azzal hogy nem is beszelunk mert ok nem keresnek.
Igazabol nem is tudom mit lehetne ezzel kezdeni csak jol esett kiirni magambol.
Es ha esetleg volt mar valaki ebben a helyzetben leirhatna hogy ez valaha fog valtozni?
Koszonom es bocsanat ha tul katyvasz amit irtam
Igen és emiatt mindig rosszul érzem magam hogy ennyit nem tudok megtenni értük de aztán ott a másik oldal hogy de ők sem teszik értem.
Csak én azt szeretném hogy azért szeressenek és keressenek mert én én vagyok nem pedig azért és akkor mikor éppen szükség van rám.
Megkellene tanulnom teljesen elengedni de ha elengedem, ők is elengednek engem és nem marad senkim.
Hát persze, megsértődéssel manipulálnak, hogy a kedvük szerint ugráltathassanak.
Ők megsértődnek, te kétségbeesetten bocsánatot kérsz és már mehet is tovább az ugráltatásod... :(
Felnőtt emberekről, leginkább testvéri viszony és mindenki itthon lakik még.
Nem tart senki senkit mindenki a sajatjat fizeti legalabbis igyekszik.
Költözésem folyamatban van de kell még par honap es sajnos varoson belul maradok
Értem, hát a családi viszonyok nehezen változnak, de lassan próbálhatod hozzászoktatni őket, hogy nem ugrasz minden óhajukra. Ha leszólják a kocsid, akkor nem kell nekik kölcsönadni, akár valami kifogással, hogy jaj hát te mondtad, hogy milyen régi nem venném a szívemre, ha lerobbannál vele. Kevesebbet fognak keresni? Szívességek miatt biztos. Mi mást szoktatok együtt csinálni? Ha igazából semmit, akkor ezen kell javítani.
Amúgy ha valaki lekicsinylő megjegyzéseket tesz rád vagy a dolgaidra, annak a hátterében legtöbbször kisebbrendűségi érzést vagy irigységet kell keresni. Úgy érzi, hogy jobb vagy nála, ezért próbálja letörni az önbizalmad. Hosszú távon nem túl egészséges ilyen emberek körében lenni.
Világos, hogy félsz velük rosszban lenni, de a saját határaidat muszáj meghúzni különben egyszer csak arra ébredsz, hogy még hatvan évesen is azt várod hogy elfogadjanak az életed pedig nem haladt sehová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!