Hogy birkóztok meg olyan családtag elfogadásával, akinek az életével, döntéseivel nem értetek egyet szinte soha?
Ez nagyon jó :D
Az a kérdés, a családtagok hogy birkóznak meg veled!
Totál igaza van.
De szerintem te vagy troll vagy, vagy maga a lány. Senki nem írná a saját sztoriját úgy, hogy ennyire egyértelműen magát tünteti fel rossz színben.
Egyértelműen kamu a sztori, de játsszuk el, hogy nem.
"erre közölte, hogy nekem meg kicsit be kéne fogni a pofámat..."
Nem kicsit. Nagyon.
Miért érdekel téged mások élete és döntései? Saját élete, míg nem a te pénzeden taxizgat vagy csinál bármi mást addig még nem, hogy bunkón de kedvesen sem szolhatsz bele.
Egyáltalán nem vagyok agresszív ember, de a második ilyen helyzetben felpofoztalak volna a lány helyében.
Ez az a döntése, amivel neked meg kell birkóznod?
Irigylem a problémádat.
Teljesen igaza volt, mi közöd hozzá, hogy megy haza? Pláne éjjel.
Jézusom, emberek, ott van az elején, hogy "PÉLDÁUL". Hozhatnék még száz, meg száz másik esetet is.
És igen, biztos majd egy 30 ezres városban fogják elrabolni...
Egy kis faluban is el tudják.
De lényeg a lényeg, nem hiszem, hogy neked sok közöd lenne az életéhez és döntéseihez.
Keress magadnak hobbikat, ne mások életével foglalkozz.
Akkor várunk még ha nem is 100 de legalább 3 példát ami miatt ennyire muszáj neki beszólogatni.
Csak vigyázz, ne oszd ennyit az észt mert neked sem jutott túl sok, és hamar elfogy az a kevés ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!