Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a búbánatot lehet ennyit...

Mi a búbánatot lehet ennyit telefonálni?

Figyelt kérdés
Nálunk van anyósom segíteni, mert a 3 gyerekből 2 beteg. Mégis ugyanúgy egyszerre látok el mindenkit, miközben főzök, takarítok mert anyósom nonstop sógornőmmel telefonál. Felhivja anyósomat napi 50x mindenféle xarért, reggel 7kor, hogy mi volt éjszaka, munkába menet, munkában, mi volt az ebéd, mit vett a boltban....dtb. konkrétan semmit nem tud így a gyerekekkel lenni anyósom, amikor délután hoztam haza fejlesztésről az egyiket, a baba az adamo hintában üvöltött, nem vette fel, semmi, mert megint sógornőmmel telefonált. Már ott tartok, hogy kiveszem a kezéből a telefont és kidobom az ablakon... vagy ez normális? Ma számoltam és amíg itthon voltam 14x hívta fel

2023. jan. 31. 23:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
76%

De mi az istenért nem szólsz? Üvölt a gyerek a hintában, mama telefonál, gyereket felkapod, odamész a mamához és kapásból közlöd, hogy vagy tegye le a telefont és kapcsolja is ki, vagy fáradjon haza, mert ez így nem segítség, hogy hagyja a gyereket ordítani.

Nem utólag, nem majd a férj, nem vacsinál, hanem abban a konkrét szituban, ahol látszik a következménye a dolognak (az ordító, elesett, éhes stb. gyerek).

2023. febr. 1. 08:58
 22/32 anonim ***** válasza:
13%
Ha ez tényleg igaz, akkor kezdődő demencia is lehet. Vegyétek komolyan!
2023. febr. 1. 08:58
 23/32 anonim ***** válasza:
6%
Most komolyan nem értem miért kell két gyerekre egy otthon lévő anya mellé még segítség vigyázni a kicsikre...
2023. febr. 1. 09:02
 24/32 A kérdező kommentje:
Ő ajánlotta fel, azért hogy ne a férjemnek kelljen szabit kivenni, hogy eljussunk a fejlesztésre a harmadikkal. A 2 beteg tesót nem tudtam volna bevinni, mert a központba nem engedik be mar akkor se ha folyik az orra.
2023. febr. 1. 09:08
 25/32 anonim ***** válasza:
23%

Küldd haza, mert ez nem segítség.

Amúgy meg annyit telefonál amennyit akar. Fogadok ti erőltettétek hohy segítsen, azért ilyen lelkes

2023. febr. 1. 09:09
 26/32 anonim ***** válasza:
11%

Felajánlotta. Az rendben van. A kompetenciája határáig. Nem kell elfogadni, ha nem tetszik, hogy neki ezt jelenti a segítség, vagy pontosan megfogalmazni, mit, hogyan szeretnél.

Ingyen van, nem szakmája a gyerekvigyázás. Ne ugrálj a fején, de ezt már írtam. Vagy rendesen kommunikálj. De itt ez a fő gond, hogy nem mersz vele, inkább önigazolást keresel nyilvános téren, hogy milyen egy szemét.

2023. febr. 1. 09:17
 27/32 anonim ***** válasza:
87%
Hazaküldeném, mert csak terpeszkedik, fzhetek rá is, miközben lószt. nem csinál.
2023. febr. 1. 09:30
 28/32 A kérdező kommentje:

Azért sógornőm se komplett, hogy óránként telefonál hogy mi evett meg mit vett a bolban meg mikor kelt...stb.

Felnőtt nő, gyerekkel ferjjel, de azért is felhívja anyósomat hogy milyen reklámot látott a tvben és szerinte vegyen-e olyan terméket...

Meg múltkor teljesen kiborult, mikor anyósom meg apósom eljottek hozzánk hétvégére, mert akkor szuletett meg a kicsi, és így elmaradt nekik a hétvégi vasárnapi ebéd. Nincs élete vagy mivan?

2023. febr. 1. 09:52
 29/32 anonim ***** válasza:
59%
Ez ismerős sajnos, az én exsógornőm sem bírja elviselni, ha nem ő van a középpontban. Van, aki felnőttként is megragad ezen a szinten, az anyósod meg asszisztál hozzá. Egy felelősségteljes ember meg észrevenné magát, hogy ott ordít a kisgyerek, ő meg egy másik felnőttel van elfoglalva... ennyit az anyósodról.
2023. febr. 1. 10:16
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menjen haza anyós, legalább nem kell kerülgetned (ha már hasznát nem veszed).
2023. febr. 1. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!