Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek túl ezen?...

Hogyan lépjek túl ezen? Senkit nem akarok megbántani.

Figyelt kérdés

Kérlek ne ítéljetek el azért, amit írok, nagyon nehéz nekem. Távkapcsolatban élek a párommal aki egyébként a másik felem, sosem találtam, vagy találhattam volna nála jobb embert. NAgyon jól megvagyunk, sokat beszélgetünk, fontos számomra, nagyon nagyon szeretem. Talán soha nem tudnék mást ennyire szeretni. És ő is így van vele. Olyan különleges dolog van köztünk az a soha fel nem bomló kötődés.

DE most már nagyon rég nem találkoztunk, és nehezen viselem. Fáj, hogy nem lehet velem, hogy nem ölelhet meg.

Eszem ágában nincsen megcsalni, számunkra ez ismeretlen szó. De a napokban folyton gondolok valakire, hogy milyen lenne vele (mert ő ott lakik ahol én). A legszörnyűbb az egészben, hogy a legjobb barátnőm párjáról van szó. Folyton vívódok magamban, már csak azért is amit érzek. Sosem fordulna meg közeledni a sráchoz, a párom és a barátnőm miatt. A barátnőmékkel gyakran megyünk valahova és akkor van ez a hülye érzésem. Mikor hazaérek akkor meg esz a bűntudat, hiszen nekem van egy párom, akit mindennél jobban szeretek. Azt hiszem a hiánya hozza ki belőlem ezt, de senki nem léphetne a helyébe.

Annyira rossz, lassan utálom magam ezért:-S

Kérlek ne óltogassatok, így is elég rosszul érzem magam. Valaki tudna mondani valami okosat? :)

2010. okt. 4. 08:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én arra tippelek, hogy azért gondolsz a barátnőd párjára, mert ő egy "valós" férfi/fiú. Ezt nem úgy értem, hogy a párod nem létezik, csak messze van, hiányzik. Lehet, hogy nem is annyira ez a tiltott srác tetszik neked, csak ennyire hiányzik, amit a barátnődéknél is látsz, hogy bármikor tudnak találkozni, sokat lehetnek együtt stb. Nem tudom érted-e mire gondolok?
2010. okt. 4. 09:48
 12/24 anonim ***** válasza:
Miért nem költöztök össze a pároddal? Örökké úgy sem maradhattok távkapcsolatban.
2010. okt. 4. 09:55
 13/24 anonim ***** válasza:
69%

"Olyan különleges dolog van köztünk az a soha fel nem bomló kötődés."

Ez ellentétes az emberi természettel, és a tapasztalatok(valamint a saját példád) is az ellenkezőjét igazolják. Az ember hitegeti magát egy ideig, és amíg a rózsaszín köd tart, szent meggyőződése, hogy az ő kapcsolata örökké fog tartani. Aztán eltelik 10 év, és minden megváltozik, és elkezdünk másfelé nézegetni.

A testi érintkezés alapeleme a kapcsolatnak, ezért nem működőképesek a távkapcsolatok.

Először az ember még elszánt, és mindig újuló erővel vállalja az utazás kellemetlenségeit, a ritka találkákat, a fájdalmasan hosszú ideig tartó egyedüllétet.

Aztán viszont elfogy az ereje, és a sok távollétből adódó szomorúság legyűri a szerelmet, vagy legalábbis annyira meggyengíti, hogy már másokról kezdünk ábrándozni.

Megoldás: össze kell költözni.

2010. okt. 4. 10:02
 14/24 anonim ***** válasza:

Az "eletmodot" irigyled a Baratnodtol, mivel O amit megell, Te nem elheted meg.

En is voltam egyedul, de sosem mentem el egy masik parral szorakozni, mivel Engem zavart ez, hogy En egyedul, Ok meg ketten!

Inkabb menj el csak a Baratnoddel es a partnere nelkul!

2010. okt. 4. 10:04
 15/24 A kérdező kommentje:

o9:48

mióta leírtam a kérdésem, azóta pontosan ezen gondolkodom, azt hiszem így van.

Már bánom, hogy kiírtam a kérdésemet, mert ez így olyan mintha nem szeretném a páromat, pedig dehogynem...akármit megtennék érte...

2010. okt. 4. 10:09
 16/24 A kérdező kommentje:

o9:55

egyetemen vagyunk, nekem még van két évem, utána hozza költözök:)

2010. okt. 4. 10:10
 17/24 A kérdező kommentje:

1o:o2

Nem a rózsaszín ködből beszélek, majd négy éve vagyunk együtt, azért az több mint rózsaszín köd.

Bizonyítottunk már egymásnak ezerszer...csak néha "elfáradok" ebbe az egészbe, tudtuk, hogy néha nehéz lesz, néha pedig várton felül erősek leszünk...

Összeköltözésig még van 2 év.

2010. okt. 4. 10:12
 18/24 A kérdező kommentje:

1o:o4

azt hiszem van ebben valami. Remélem egyszer ennek is vége lesz, nem kell örökké várni...

2010. okt. 4. 10:13
 19/24 anonim ***** válasza:
Ne törődj a sok magát okosnak, bölcsnek tartó válaszolóval! - pontosan lehet érteni-érezni az írásodból, hogy szereted a párod! Egyszerűen a törődés az ,ami nagyon hiányzik neked, és már attól is elszégyelled magad, hogy mástól jól esne... valószínű a bartánőd párja veled szemben is udvarias ( alapvető tiszteletre gondolok - kinyitja az ajtót , előreenged , segít cipekedni...) , és ez jó érzés, de ettől nem vagy rossz, és nem kell, hogy rosszulérezd magad! Szerintem, ha ezt tisztázod magadban, el fog múlni a rossz érzésed is...
2010. okt. 4. 10:17
 20/24 A kérdező kommentje:

1o:17

De köszönöm a válaszodat!!!!!!!:)

Megmosolyogtattál...azt hiszem igazad van.

Néha jól esne, néha olyan hülyeségeket érzek, hogy "akárkitől" jól esne egy ölelés...

Aranyos vagy, megvigasztaltál.

2010. okt. 4. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!