Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem támogatja a családja...

Miért nem támogatja a családja, édesapámat?

Figyelt kérdés
Nagyjából egy éve történt, egy félrelépése törvénnyel szembe apámnak,aki megvert egy pedofil embert,mert kiskorúval közösült. Ezért három év letöltendő börtönbüntetést kapott,mivel nyolc napon túl gyógyult, sérüléseket szenvedett az illető,és súlyos testisértésnek minősült) nagyon szerette a családját,és mindent megtett értük,,(tényleg mindent) gyakorlatilag egy éve bent ül,és senki nem támogatja a családból,és azon kívül sem senki. Ha apám hívja őket,akkor nem veszik fel a telefont,és ha nagyon ritkán is felveszik,nem érdeklődnek hogy van stb. Csak simán le rázzák) apámnak soha nem volt törvényellenes élete,mindig tiszta családcentrikus életet élt,nagyon szerette mindenki.egyébként a kislány családbarát családból származott,és sírtak a szülők mikor át jöttek hozzánk,és apám sajnálta őket,és ez hozta ki apámból hogy megverte a pedofilt. De mindenki cserben hagyta,és ezt nem értem hogyan
2023. jan. 29. 10:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Aha, bizonyítottan pedofil, ráadásul közösült valakivel sé szabadlábon volt, jó mese.
2023. jan. 30. 00:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, hogyha az én apám verne félig agyon egy ártatlan férfit valami mondvacsinált ok miatt én sem látnám többé szívesen, mert egy agresszív b...rom
2023. jan. 30. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!