Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám leforrázott a forró...

Anyukám leforrázott a forró levessel, az arcomon és a nyakamon biztosan meg fog látszódni. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Elkövettem azt a hibát, hogy ebédnél a nevelőapám pártjára álltam, erre szó szót követett, lek*rvázott az anyám, erre én mondtam neki, hogy nagyon gyorsan vonja ezt vissza és felé dobtam egy darab csemegeuborkát az asztalról. Ő erre a forró húslevessel tele tányérjából mind rám öntötte az egészet! Most nagyon piros az arcom és a nyakam, biztos, hogy nyoma marad... Utána elkezdte tépni a hajam, én meg csak sírtam és talán arrébb löktem, kiabáltam, hogy hagyja abba...

Nagyon hirtelen haragú, sosem tudta kordában tartani az indulatait... Most itt üldögélek a szobámban és bőgök. Nagyon csúnya az arcom. Nem tudok kórházba menni.

21/L

2010. okt. 3. 13:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Ez volt a nap vicce!

Komolyan mondom otthon siránkozik, orvoshoz nem megy!

Szerinted az ismeröseid majd nem kérdezik meg, vagy a tanáraid, hogy XY milyen az arcod, mit csináltál vele?

Vagy mondjuk ezt a kérdést feltehetnéd anyádnak is!!!Nem?

Az uborka még jó hatással is van az arcbörre(pakolás tudjátok)DE a forró leves????

Hát jó isten Te is meg vagy áldva egy ilyen anyával...

És a nevelöapád nem kellt a védelmedre, hát elvégre Öt védted nem?

DE most komolyan bemennt már hozzád anyukád, hogy megnézze egyáltalán élsz-e még?

2010. okt. 3. 22:31
 32/37 anonim ***** válasza:
Családokhoz járok,az ilyenek kerülnek be a híradóba sajnos...
2010. okt. 3. 22:58
 33/37 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy meg fog látszódni. Barátnőmnek harmadfokú égési sérülése lett a keze 2-3 hónapig hólyagod volt és gennyedzett ma már egy hegecske sem látszódik. ( az egész kézfeje és kicsit az alkarja is megégett) Ez a probléma jobbik része.. Anyukád meg... Nem tudok rá mit mondani..
2010. okt. 4. 00:13
 34/37 anonim ***** válasza:

Anyukád félreértelmezte a nyakleves fogalmát..

Orvoshoz csak akkor kell menni, ha lejött a bőr, ha hólyagos, akkor nem fontos. Folyass rá hideg vizet. Én olajjal öntöttem magam arcon (forróval) és 1-2 év alatt nyomtalanul gyógyult.

2010. okt. 4. 11:39
 35/37 anonim ***** válasza:
Jobban vagy már?
2010. okt. 4. 14:03
 36/37 manka14 válasza:
39%
egyépként a fenistil is gyorsan hat:D probáld ki azt,egyépként nem lesz semmi nyoma ott nekem is hamar begyogyult szóval nincs mire aggodnod na csáo
2010. okt. 4. 16:27
 37/37 A kérdező kommentje:

Jobban vagyok, anyukám kiborult, sírva jött be bocsánatot kérni és nagyon megfogadta, hogy nem lesz több ilyen...

Az arcom + nyakam is jobban van, nem lett rajta csak 2 db hólyag, gyógyszertárban kevertek rá krémet, azzal kenem és szépen gyógyul. Köszönöm a válaszokat!

2010. okt. 5. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!