Anyukám leforrázott a forró levessel, az arcomon és a nyakamon biztosan meg fog látszódni. Ti mit tennétek?
Elkövettem azt a hibát, hogy ebédnél a nevelőapám pártjára álltam, erre szó szót követett, lek*rvázott az anyám, erre én mondtam neki, hogy nagyon gyorsan vonja ezt vissza és felé dobtam egy darab csemegeuborkát az asztalról. Ő erre a forró húslevessel tele tányérjából mind rám öntötte az egészet! Most nagyon piros az arcom és a nyakam, biztos, hogy nyoma marad... Utána elkezdte tépni a hajam, én meg csak sírtam és talán arrébb löktem, kiabáltam, hogy hagyja abba...
Nagyon hirtelen haragú, sosem tudta kordában tartani az indulatait... Most itt üldögélek a szobámban és bőgök. Nagyon csúnya az arcom. Nem tudok kórházba menni.
21/L
Ez volt a nap vicce!
Komolyan mondom otthon siránkozik, orvoshoz nem megy!
Szerinted az ismeröseid majd nem kérdezik meg, vagy a tanáraid, hogy XY milyen az arcod, mit csináltál vele?
Vagy mondjuk ezt a kérdést feltehetnéd anyádnak is!!!Nem?
Az uborka még jó hatással is van az arcbörre(pakolás tudjátok)DE a forró leves????
Hát jó isten Te is meg vagy áldva egy ilyen anyával...
És a nevelöapád nem kellt a védelmedre, hát elvégre Öt védted nem?
DE most komolyan bemennt már hozzád anyukád, hogy megnézze egyáltalán élsz-e még?
Anyukád félreértelmezte a nyakleves fogalmát..
Orvoshoz csak akkor kell menni, ha lejött a bőr, ha hólyagos, akkor nem fontos. Folyass rá hideg vizet. Én olajjal öntöttem magam arcon (forróval) és 1-2 év alatt nyomtalanul gyógyult.
Jobban vagyok, anyukám kiborult, sírva jött be bocsánatot kérni és nagyon megfogadta, hogy nem lesz több ilyen...
Az arcom + nyakam is jobban van, nem lett rajta csak 2 db hólyag, gyógyszertárban kevertek rá krémet, azzal kenem és szépen gyógyul. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!