Leforrázott alma jó a cefrébe?
Figyelt kérdés
Azért forráznám le, mert könnyebb péppé zúzni utána...
Csak nem tudom, hogy a forrázás hatással van-e az erjedésre.
2011. aug. 9. 20:14
1/4 anonim válasza:
Nem forráznám le, mert a forró víz lassíthatja az erjedés megindulását.
2/4 A kérdező kommentje:
igazából már erjedő szilvához keverném (vegyes pálesz lenne)
remélem egy kis élesztő megteszi majd a dolgát!
2011. aug. 9. 21:07
3/4 anonim válasza:
ne zuzd!, en ugy csinaltam, hogy pisztolyfuroba beleszereltem egy 200 as szeget, aminek a vege el volt hajlitva L alakban es ki vol lapositva es elezve, 10 literes vederben osszevagattam az almat, 2-3 perc alatt...
4/4 anonim válasza:
szerintem is inkább vágd össze valahogy. ez a fúrós ötlet elég elvetemült, de tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!