Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám leforrázott a forró...

Anyukám leforrázott a forró levessel, az arcomon és a nyakamon biztosan meg fog látszódni. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Elkövettem azt a hibát, hogy ebédnél a nevelőapám pártjára álltam, erre szó szót követett, lek*rvázott az anyám, erre én mondtam neki, hogy nagyon gyorsan vonja ezt vissza és felé dobtam egy darab csemegeuborkát az asztalról. Ő erre a forró húslevessel tele tányérjából mind rám öntötte az egészet! Most nagyon piros az arcom és a nyakam, biztos, hogy nyoma marad... Utána elkezdte tépni a hajam, én meg csak sírtam és talán arrébb löktem, kiabáltam, hogy hagyja abba...

Nagyon hirtelen haragú, sosem tudta kordában tartani az indulatait... Most itt üldögélek a szobámban és bőgök. Nagyon csúnya az arcom. Nem tudok kórházba menni.

21/L

2010. okt. 3. 13:03
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Ti is jó család lehettek!... 8-O

Elképzelem, ahogy a vasárnapi ebédlőasztalnál kiabáltok, dobáljátok az ennivalókat egymásra és a levessel leönti az egyik a másikat!... ELKÉPESZTŐ!!!

===================================

1.) Hideg vízzel öblögesd az égett részeket... (Semmivel ne kend be!!!)

2.) Menj azonnal a legközelebbi ügyeletes kórházba, ott a megfelelő krémet/habot teszik az arcodra, nyakadra...

Azért a tányérban levő leves már nem lehet annyira forró, hogy komoly égési sérülést okozhasson.

Olyan meg nincs, hogy nem tudsz kórháza menni : hívj el egy barátodat, barátnődet, aki elkísér, vagy aki autón elvihet (vagy a szülei)!... Rokonok, nagyszülők nincsenek?!... Szomszéd, aki segíthetne?!...

Vérszerinti apádat nem tudod felhívni?!...

2010. okt. 3. 13:39
 12/37 anonim ***** válasza:

Milyen gyermekvédelmist emleget az egyik válaszoló? A kérdező erősen nagykorú. Tudom, hogy sok más lehetőség kényelmetlennek látszik, de nem MUSZÁJ otthon lakni.

Sajnálom az arcod, és hogy még a saját édesanyádtól se kapsz szeretetet.

2010. okt. 3. 13:39
 13/37 anonim ***** válasza:

Száz szónak is egy a vége!

ha a gyerekemröl van szó, ha másról akkor sem öntöm nyakon forró levessel!

Nyugodtan menj csak el az ügyeletre vetess látleletet,vkinek meg szólj, hogy világosítsa fel anyudat, hogy ilyent nem teszünk!

Semmi köze ahhoz a kettönek , hogy te hány éves vagy meg, meghogy otthon laksz-e vagy sem!

Azért az uborka mégsem forró leves!

Ha a nagykés lett volna elötte,és nem egy tányér leves, akkor azt is belédállitja vagy mi?

Az már a Te dolgod, hogy szólsz -e valamilyen illétekes szervnek,ebbe nincs beleszólásunk, de sztem mindenki ezt tanácsolná, és tanácsolta eddig is.

Próbálj megnyugodni, és orvoshoz menni, mert ez tényleg nem tréfa.

2010. okt. 3. 13:42
 14/37 anonim ***** válasza:

Nem vagytok normálisak se Te se az anyukád!

Legközelebb késsel dobálozatok.

2010. okt. 3. 13:49
 15/37 anonim ***** válasza:

13:39-es vagyok

Egyszerűen nem térek magamhoz... 8-[[

Neked is meg kellene tanulnod már 21 éves korodra, hogy nem szólsz bele a mások vitájába, főleg meg nem fordulok az anyámmal szemben (inkább hallgatok)!...

Elképesztő az is, milyen hangnemben beszélhettek ti egymással, ha az anyád lequrváz?!... 8-[[

Nekem 19 éves fiam és 20 éves lányom él itthon, elképzelhetetlen ez a viselkedés, ami nálatok folyik!!!

(Az étkezőasztalnál nincs helye vitatkozásnak, veszekedésnek, evésnél mindenkinek nyugalomra van szüksége!)

2010. okt. 3. 14:01
 16/37 manka14 válasza:

Nem kell ahoz kórházba menned hogy ne legyen nyoma az arcodon,mert nekem is volt már ilyen csak én a forró vizet ejtetem a hasamra és nem lett semmi baja bekentem kamilla kenőcsel és egy hét múlva már semmi baja se volt a haasamnak!

na sziasztok

2010. okt. 3. 15:10
 17/37 anonim ***** válasza:
1401 szerencsés család vagytok,minden tiszteletem a tiéd de én családokhoz járok "látogatób",ne tudd meg milyen családok vannak ahol a családi ebéd az ordításból székdobálásból,pohártörésből utána meg ügyeletre szaladásbol áll.Sajnos egyre több ilyen lezs,a sok feszültség stb miatt amit sajnos a legközelebbi hozzátartózokon vezetik le,mert épp ők vannak ott ő belejük lehet belerúgni...
2010. okt. 3. 15:10
 18/37 anonim ***** válasza:

Neki dobja az anyjának az uborkát, az meg leforrázza :P

Ráadásul leül a számítógéphez és itt kérdezi meg, hogy mi legyen az arcával?

2010. okt. 3. 15:23
 19/37 A kérdező kommentje:

Az igazi apám külföldön él és amúgy is tök mindegy neki, hogy mi van velem, évek óta nem látott...

Egyébként anyának nagyon stresszes a munkahelye, idegileg is labilis, tényleg nem kellett volna beleszólnom a vitájukba, utólag nézve a történteket meg főleg nem! De már késő bánat.

Borogatom hideg vízzel, kicsivel jobb, csak kevés hólyag van rajta, remélhetőleg idővel elmúlik...

2010. okt. 3. 15:25
 20/37 anonim ***** válasza:
45%
Hólyag az másodfokú te szerencsétlen,menj orvoshoz.
2010. okt. 3. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!