Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Rendes kömény magot ha leforrá...

Rendes kömény magot ha leforrázott vizben állni hagyom 5 percet, az elég? Adhatom a babának? Vagy nem ez a kömény az?

Figyelt kérdés

Többen azt tanálcsolták, hogy csináljam meg igy a babának a kömény teát, mert hogy az jó a babának pocak fájásra! Még nem adtam oda neki nem mertem addig amig meg nem kérdezem! Tényleg használ? És hogyan készitsem el ha nem igy kell?

Tapasztalatokat várok! Köszönöm szépen!

Egyébként 1 honaposa vagyunk! :D

2009. jan. 18. 00:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A gyógyszertárban kell venni édesköményt, a háztartási nem jó
2009. jan. 18. 08:36
 2/6 anonim ***** válasza:
szia,mi 3 napja a mecsek baby édeskömény teát isszuk és szinte teljesen megszűnt a hasfájásunk.mi is 1hónaposak vagyunk.
2009. jan. 18. 09:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is rendes köményből csináltam a babámnak teát, mert a mecsek teát nem itta meg, csak azt. Úgyhogy jó a sima otthoni háztartási kömény is.
2009. jan. 18. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy az édeskömény magja jó, a rendes köményről úgy tudom, hogy puffaszt.Légy óvatos!
2009. jan. 18. 18:29
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. Ahogy látom többen az édesöményt tanácsoljátok ugyhogy inkább azt fogok neki adni (venni)

köszi

2009. jan. 18. 20:10
 6/6 anonim válasza:
Én semmiféle köményes dolgot nem adok már a babámnak, mert sokáig azt hittm ,hogy segít. Amikor viszont elfogyott itthon az édeskömény tea és 3 napig nem adtam neki, elmultak a nagy sírások. Megkérdeztem a régi "öregeket" és mindenki egyértelműen azt mondta, hogy a kömény görcsöltet, még az anyatejen keresztül is. Remélem nem kevertelek túl össze, én is így éreztem, de meretem változtatni és bejött.
2009. jan. 20. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!