Anyukám leforrázott a forró levessel, az arcomon és a nyakamon biztosan meg fog látszódni. Ti mit tennétek?
Elkövettem azt a hibát, hogy ebédnél a nevelőapám pártjára álltam, erre szó szót követett, lek*rvázott az anyám, erre én mondtam neki, hogy nagyon gyorsan vonja ezt vissza és felé dobtam egy darab csemegeuborkát az asztalról. Ő erre a forró húslevessel tele tányérjából mind rám öntötte az egészet! Most nagyon piros az arcom és a nyakam, biztos, hogy nyoma marad... Utána elkezdte tépni a hajam, én meg csak sírtam és talán arrébb löktem, kiabáltam, hogy hagyja abba...
Nagyon hirtelen haragú, sosem tudta kordában tartani az indulatait... Most itt üldögélek a szobámban és bőgök. Nagyon csúnya az arcom. Nem tudok kórházba menni.
21/L
A gép mindig be van kapcsolva, szóval csak ideültem...
Egyébként azért nem akarok kórházba menni vele, mert így nem nagyon tudom "véletlenül" leforrázni magam, ahogy kinéz...magyarázkodni kéne, ha meg elmondom az igazat, akkor anyámat feljelentik, most meg nem akarok bonyodalmat...
Köszönöm azoknak, akik értelmes választ adtak a kérdésemre!
De mert most mit csináljak?? Főiskolára járok még (nappalin), ezzel együtt van még 2 évem. Sima gimnáziumi érettségivel nem tudnék hol dolgozni, illetve a nappali főiskola miatt sem, valamikor tanulni is kell...
Nincs olyan rokonom, akihez el tudnék költözni. Tehát még 2 évig rá vagyok utalva az anyámra. Utána, ha sikerül munkát találnom, akkor tudok függetlenedni, addig meg marad az, hogy behúzom fülem-farkam és örülök, h élek... :S
csak panaszkodsz, siránkozol, de nem cselekszel.
persze, én sem viselném, ha anyám leqrvázna, de biztos nem dobálnám meg étellel.
sok 10 évesnek több IQ-ja van egyedül, mint nálatok az egész családnak...
Hé, azért egy kicsit gondoljatok már bele a helyzetébe!
Én teljesen megértem, most egy hülye veszekedés miatt tegye tönkre az egész jövőjét?
Itt már nem csak a forrázásról van szó. A helyedben elmennék a kórházba (lehet, hogy még hétfőn reggel sem késő), de nem mondanék semmit, csak azt, hogy leforráztam. Az orvosok nem kérdezhetnek ki, nem vonhatják kétségbe azt, amit mesélsz.
Otthon pedig előadnám, hogy elmeséltem mindent. Hátha ettől megijed és észbe kap a "baleset" okozója.
Valamit lépned kell, mert. Hosszú távon nem fogjátok kibírni egymást.
Az exbarátnőm családja volt ilyen. Majdnem a sírba vitték egymást. A lány egyedül maradt az apjával, folyamatosan marakodtak. Sok esetben hangzottak el halálos fenyegetések is. Mikor már engem is kezdett felőrölni az egész családi cirkusz, otthagytam a lányt, hiába szerettem.
Nem tudsz elköltözni? Ha tanulsz, akkor például kollégiumba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!