Mit csináljak,ha a sógorom nem fogadja el a bátyámat?
16-os, nálad a pont!!!
És a 20-as által említett ellentmondások is alátámasztják, hogy
ORDAS NAGY KAMUUUUUUU!!!!
Az meg vicces, hogy egy hónapja történt a dolog de neked 4 héttel később, 22:16-kor kell megkérdezni ezt.
De az agresszív ordítós szál maradt.
És a szüleitek ehhez mit szólnak?
Mert ha nekem a gyerekeim közül,valamelyik párja becsmérelné a gyerekemet,többet be nem taposhatna a házamba..
És bizony,mint testvér is ezt tenném.
A testvéremnek,akinek egy tahó a párja,megmondanám,hogy ő és a gyerekek jöhetnek,de a tahót semmilyen családi eseményre ne hozza,vagy ő se jöjjön!
Én megmondtam volna sógornak, hogy innentől neki sem kell jönnie, és az anyjáéknál üvöltözzön, és viselkedjen ilyen alpári stílusban.
Eleve össze sem jönnék olyannal, akivel ilyen kérdéseben nem egyezem, főleg ha ennyire elvakult barom. Nem tudod elfogadtatni vele.
10-es! A lányod még változhat. És attól mert nem fogadja el, nem kell bunkónak lenni, amennyiben a téma és a viselkedés normális keretek közt zajlik.
"Higgy,amit akarsz,engem nem érdekel"
. Szóval segítséget kérsz, de nem gond, ha olyan stílusban, olyan hézagosan adod elő a történetet, hogy teljesen kamunak néz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!