Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire szar vagyok,...

Tényleg ennyire szar vagyok, akit senki sem tud szeretni? 26/N

Figyelt kérdés

Szüleim (anyám + a nevelőapám) világéletemben gyűlöltek, nem várt gyerek voltam, anyám nem is tudja, ki a biológiai apám.

Van 3 féltestvérem, ők is utálnak, ők ebbe nőttek bele, hogy a szüleim részéről "szardarab", "hulladék", "senkiházi", stb. a beceneveim, szóval a testvéreim is így kezeltek.

Sajnos elrontottam a dolgokat azzal, hogy tanító lettem, így mellé még szaros 200 ezres éhbért is kapok, így tényleg igazuk lett, hogy egy életképtelen szar vagyok.

Négy éve lett egy párom. Ő volt az első az életemben. Nagyon nehéz volt az elején megbíznom benne, de ő őszintén szeretett. Tényleg bármi volt, az ország túlsó feléről is jött hozzám, ha bármi baj volt.

Két éve együtt is laktunk, tudom, hogy hülyén hangzik, de tökéletes volt minden. Mindent megtett értem, én is érte. Az életemnél is jobban szerettem. És ezt tudta is.

Aztán két hónapja váratlanul közölte, hogy ezt be akarja fejezni. Megismert valakit. Elhagyott.

Két hónapja teljesen kidobott az életéből. Látszik az új posztjain, hogy nagyon boldog nélkülem. Tényleg gyönyörű a barátnője, orvos a lány, jó családból...

Én meg most egyedül élek egy omladozó 14 nm-es 'lakásban', másra nem futja, egy csőd vagyok, senkit sem érdekel, hogy mi van velem. Egyetlen embert sem érdekel a világon, hogy egyedül bőgtem végig a karácsonyt, ha itt most meghalnék, talán hetkig nem venné észre senki.

Hogy lehetek ekkora szar, hogy képtelenség engem szeretni?

2023. jan. 4. 23:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
18%
Most akkor pasit keresel? 😃
2023. jan. 5. 00:17
 12/28 anonim ***** válasza:
33%
#11 Mekkora bunkó vagy. 2 hónapja lett vége egy többéves kapcsolatnak, ami ráadásul az első volt. Majd ráérünk fél-egy év múlva ráírni privátban, hogy az országban merre lakik. :)
2023. jan. 5. 00:20
 13/28 anonim ***** válasza:
92%
Épp szeretett valaki négy évig. Van egy fontos munkád. Van hol laknod. OK 14 nm az elég gáz. De azért szerintem eddig elég érdekes életed volt. És a jövő nyitott.
2023. jan. 5. 00:22
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
Ha erre képes volt akkor sosem szerethetett igazán. :(
2023. jan. 5. 00:29
 15/28 anonim ***** válasza:
15%

Ha a családodban mindenki utál, és a párod is otthagy akkor azért megérne tartani egy kis őszinte önvizsgálatot is.

Lehet, hogy egy "mindenki szembe jön az autópályán" szitu van.

2023. jan. 5. 00:50
 16/28 anonim ***** válasza:
46%
#15 Jó isten... Ennyi idős korban hány kapcsolat nem így ér véget, most komolyan? Változnak az emberek, a célok, változik a kapcsolat, sutty. 20 éves házasságok is simán véget érnek ilyen hirtelen, pedig nem mondhatni, hogy ne lett volna nagy szerelem az elején és ne működött volna a dolog. Ne kössük már össze a pasiját a családjával.
2023. jan. 5. 00:52
 17/28 anonim ***** válasza:
96%

Sajnálom, ami Veled történt és hogy a karácsonyod is úgy telt, ahogy.

Az, hogy tanító lettél, mert ezt szereted de megélni nem tudsz belőle, nem a Te hibád. Egy nagyon szép szakma csak itthon nem akarják, hogy valóban az legyen. Nehéz manapság megélni, akkor is ha valamivel jobban keresel...

A családod, hogy is fogalmazzak, nem túl kedvesek. Sajnos részben átérzem a család felőli helyzetet de nálam azért nem ennyire vészes a szitu.

Javaslom, hogy az exed dolgait ne kövesd, mert sokkal jobban lenyom téged. Az első nagy szerelmi csalódás nagyon tud fájni de túléled. Kicsit próbálj meg szabadon élni, sétálj, sportolj, ismerkedj, barátkozz aztán eljön újra egy nagy szerelem, amikor készen állsz rá.

Azt pedig nem hinném, hogy képtelenség szeretni Téged. Ha nincsenek, akkor szerezz barátokat. Sokszor értékesebbek, mint az ember saját családja. :)

2023. jan. 5. 01:02
 18/28 Darius- ***** válasza:
36%

Tukrot allitasz magad elé, ha annak hiszed magad, maradsz ebben a hitben. Igy az vagy, amit irsz. Masok nem feltétlen igy latjak.

Én példaul nem. Én is tanitok tornat, igaz van kiegészito jovedelmem is innen-onnan, ebbe most nem megyek bele. És boldog vagyok, van lanyom és a gyerekekkel is kialakult egy csaladias hangulat, sokat viccelunk orakon, szorakozunk. Talan ez neked is segitene, marmint a gyerekekkel kialakitani egy pozitiv kapcsolatot. Onbizalom fejlesztésben is meghalalja magat.

Ha parkapcsolat kell, elolrol kell kezdeni, és keress olyan part, akinek nem szamit annyira a pénz. Az anyaddal pedig a kapcsolatod a leirtak szerint vége, ezen sajnos nem tudsz valtoztatni, mert ha egy szulo nem szereti a gyerekét, az nem érdemel csak megvetést. Hajra !

2023. jan. 5. 01:31
 19/28 anonim ***** válasza:
59%
Aki nem szereti magát, azt mások sem tudják szeretni.
2023. jan. 5. 06:40
 20/28 anonim ***** válasza:
41%
Nem várt gyerek voltál. Itt a kulcs.
2023. jan. 5. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!