Miért lehet az, hogy egy anya az egyik gyerekét nem szereti? Nálatok hogy volt?
Van egy 19 éves bátyám és egy húgom, aki még kicsi.
Már egész kicsi koromtól érzem, hogy ő engem nem szeret, vagy ha szeret is, akkor nem annyira. 2x kérdeztem rá, mind a kétszer letagadta, hogy ő nem szeretne, meg mindig azzal jön, hogy neki mindhárom gyereke egyenlő.
Amikből érzem, hogy nem szeret:
- ugyanazokat a dolgokat értem nehézség megtenni, míg a tesóimért egy szó nélkül megteszi (ápolás, orvoshoz bejelentés, pénz)
- a tesóim nem kapnak ki x dolog miatt, de rólam meg leordítja a hajat még kisebbért is (a büntetéseket is csak rajtam hajtotta be, a tesóimon nem, max 2 percig)
- meg ahogy viszonyul hozzám, ahogy rám néz, és ahogy a testvéreimre néz, ég és föld.
Szerintetek sem szeret?
7.
Szerintem nagyon jól összeszedted.
Nálam mondjuk 4 állítás illik rám (4-es hozzászóló vagyok).
8-as, te jó ég:(( Nem ugyanaz volt az anyánk?
Szó szerint ahogy írod, ahogy bánt veled, bele is borzongtam. ENNYIRE sok családnál ismétlődik ez a dolog?:(
(4. vagyok).
a szo amit mindannyian kerestek a narcisztikus anya viszonya az aranygyermekhez es a fekete baranyhoz.
A feltetel nelkuli szeretet hianyatol barki szoronghat egesz eleteben, DE! Legalabb erzo ember marad, ami az aranygyermekekre nem jellemzo, ok sokszor ugyanolyan narcisztikusak lesznek, mint a kedves anyukaink.
Ezt dobta a gep de ma mar nem hagyom bantani magam, a hatarok felallitasa minden narcisztikussal szemben fontos, es ki is kell mondani, hogy "nem engedem, hogy ezt es ezt mondd/tedd velem". Pont.
Aztan marad az, hogy aki tud menekul, minel tavolabbra.
Ez egy spektrumbetegseg, az enyhe narcizmustol a pszicho-szociopataig bezarolag.
Kitartast mindenkinek <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!