Van úgy, hogy egy anya jobban szereti az egyik gyerekét, mint a másikat, vagy a többit?
Élő példával tudok szolgálni: sógornőm kb 3évesen otthagyta a kislányát(előző házasságból való), utána még néha elhozta, mostmeg kb 1,5éve már el se hozza, pedig hozhatná...A mostani gyerekét "még" szereti, foglalkozik vele...de ki tudja mi lesz vele is később:S
A kicsi 2,5éves, a kislány 7éves lesz...
Mamámnak 7 testvére van/volt
Volt/van egy nővére 2 bátyja 3 öccse és egy huga. A nővére volt dédim kedvence, mindig pihenhetett,nem kellett dolgoznia sosem, de nem is tanult...lusta parasztja máig.Mamám volt a cseléd,ő főzött-mosott takarított kapált a földeken,mindent ő csinált,de cserébe maximálisan élvezhette dédpapim szeretetét.A többiek csak úgy voltak,nem igen segítettek, dádmamám pedig különösen kivételezett.Habár nagymamámat nem szerette,mégis mikor megöregedett és már halucinált,csak nagyim vigyázott rá.Az esküvőjére is tojt nagy ívben,semmit nem segített szegény nagyapám fizetett mindent, egy kép nem készülhetett róluk...bezzeg mama összes testvéréről van kép.
Szóval igen,van kivételezés, de az nem normális,sőt én megvetem azokat a nőket,akik így kivételeznek és megvetik a gyerekeiket mint dédanyám :/
^^
Van ilyen is igen! Hány példát szeretnél? A nagymamám az egyik lányát agyon akarta rúgni amikor megszületett, aztán persze felnevelte mindkét nagynénémet, meg apámat is, de kitaníttatni csak az egyiket tanítatták és azóta is Ő a kedvenc.
Az anyósomnak 3 fia van a párom a legfiatalabb, de most mi és a sógoromék fizetjük a hiteleket, amit a 3. fiú meg anyós ketten elköltöttek.
Nekem két fiam van! Nagyon igyekszem egyformá szeretni Őket, de ez nem könnyű! A nagy igazi rosszcsont a kicsi még olyan kis édes. A nagy az apja fia, a kicsi sokkal jobban hasonlít rám! Nagyon kell koncentrálnom, hogy ne tegyek külömbséget köztük! Ettől persze a nagyfiam ágyánál ugyanúgy virrasztok, ha beteg, mint a kicsi mellett! Sőt... igyekszem néha még jobban figyelni.
Szerintetek jobban szeretem a kicsit? Én nagyon remélem, hogy nem és ahogy megnőnek egyformán fogom imádni Őket!
17:57
Intelligensen oda tudsz figyelni, és ha lesz is olyan, hogy az egyiket jobba szereted, mint a másikat, akkor is tudod ezt majd korrigálni. Ezért vagyunk emberek. Szerintem ne aggódj, ha már egyáltalán a kérdés felmerült benned, akkor a megoldást is tudni fogod. Jó anyja leszel mindkettejüknek :)
Igen! Nálunk is ez van...
Húgom 2 évvel fiatalabb nálam.
Kiskoromban Mamáéknál laktunk, amíg épült a házunk...
Amikor húgom megszületett, velem mindig a nagymamám foglalkozott, anyám meg csak a húgommal...
Jól el is kényesztette, a mai napig kinyalja a ...!
Én sose kaptam tőle semmit, ha 50Ft-ot (!) kértem arra is azt mondta, hogy nincs pénze, és 1 óráig kellett érte könyörögnöm...
Hugomnak szülinapra - névnapra torta, nekem meg odalökték hogy B.Sz.-ot aztán szia, meg hasonlók
Ha apámmal összevesztek, én voltam a hibás, ha nem volt pénz, én voltam a hibás... Közben a húgom a szobában TV-zett és csipszet zabált.. :)
18L
nálunk szerencsére Anyum nem kivételezett soha egyikünkkel sem (4en vagyunk tesók)
mamám jobban szerette a lányát, mint apumat, és ez van anyósoméknál is, ott is a lány a minden, a 2fiú meg le van tojva... és ez az, amit utálok bennük...
én nagyon nagyon fogok igyekezni, hogy ha lesz a babámnak testvére, hogy ezeket szem előtt tartsam, és mindegyiket ugyanúgy szeressem, és ne kivételezzek egyikkel sem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!