Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van úgy, hogy egy anya jobban...

Van úgy, hogy egy anya jobban szereti az egyik gyerekét, mint a másikat, vagy a többit?

Figyelt kérdés
Direkt nem használtam a "másként" szót. Kíváncsi lennék a véleményetekre!
2010. febr. 7. 17:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos van ilyen, én is látok ilyet a környezetemben, s el nem tudom képzelni, hogyan létezik ilyen szülő.

Mert az egy dolog, hogy ha másként szereted, mert persze mindegyik gyerekét szereti az ember(alapesetben), de mindegyiket másképp, más miatt szereti az ember. Nem vagyunk egyformák, így mindegyikben mást tud a szülő szeretni.

De hogy az egyiket szereti, a másikat meg nem, az nekem, egy kívül állónak is fáj, s még fájdalmasabb lehet a gyereknek.

Szerintem az az anya, aki így tesz, azzal gyerekkorában nem volt minden rendben. Valószínűleg őt sem szerették a szülei, vagy volt, akit jobban szerettek.

Nekem ugyan csak egy nővérem van, de sosem vettem/veszem észre, hogy ne szeretnének a szüleink egyenlően. Én sem szeretnék különbséget tenni majd a gyerekeim között, s most az unokahúgom és a keresztfiam között is igyekszem megtartani az azonos mértéket, hogy ne érezze egyik sem, hogy esetleg kevésbé szeretik, különbséget tennének kettőjük között. (Mert néha előfordulhat, hogy az egyik fél úgy érzi, őt már nem szeretik annyira, mint korábban.)

2010. febr. 7. 18:30
 12/13 anonim válasza:
A páromnak van egy fiú tesója és az anyjuk jobban szereti a tesóját/pedig egy kis szemét/ezt a párom is tudja,és látom hogy rosszul esik neki,de mivel a legrendesebb ember a világon ezért nem szól soha,de én tiszta ideg vagyok ettől,főleg mikor mindíg pattogtatják,hogy lehet egy anya ilyen moslék,az én anyukám sosem tett különbséget pedig mi 5 en vagyunk testvérek!
2010. márc. 9. 09:43
 13/13 anonim ***** válasza:

3 bátyám van és öreganyám szerint ők a szentek én meg egy kis darab szarrongy vagyok pedig többet elértem atizenegypár évemmel, mint ők addig..

és ez csak öreganyám- anyámnak kedvence a legidősebb, ő a háziszent amit csinál az ugy jó ő a frankó a menő a legjobb gyerek. sokáig ő volta példaképem de aztán rájöttem hogy miért is lenne az hiszen csak azért lett az, mert anyám őt ajnározza agybafőbe meg szereti a legjobban, azt hittem hogy ha olyan vagyok mint ő akkor engem is szeretni fog de aztán nem..annál jobban utált. meg is mondta anyám hogy velem a legkevesebbet foglalkozott, nem is érdeklem mindig csak leb.sz akármit csinálok a zeneiskolás évzárókra se jött el, ovódából is mimndig utolsónak vitt haza ,,közben mindig mások gyerekeit ajnározta hogy jajj milyen szép jaj milyen aranyos, engem mindig lesz.rt.

intézetbe akart tenni amikor kb 40 éves volt mert nem tudott elmenni dolgozni miattunk akkor mindig ordított hogy megöli a középső bátyámat mert hoyg egy ingyenélő meg ilyenek..klimaxos volt már akkor sztem meg most is gyakran a semmiért lebasz nem képes békén hagyni szerinte csak internetezek folyton meg nem értek semmihez egy nagy rakás szerencsétlen hülye vagyok szerinte

2011. máj. 27. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!