A férjem nagyanyja megsértődött. Tényleg undok voltam?
Este 7kor telefonált, hogy a férjem azonnal menjen mert ő bejglit sütött és küld. Nem akart bunkó lenni a férjem elment érte. De hát én is csináltam 6 rúddal, még van is belőle.
Mindegy, méghozta a bejglit. Nagyon rossz volt. Valami fura bukta jellegű kelt tésztája volt, darabos, potyogós dió töltelék, de szinte alig volt benne és sós volt. Még szinte haza se ért a férjem de már hívott, hogy na milyen. Most végre ehetünk igazi bejglit. Én meg mondtam neki, ne haragudjon de ez nekem egyáltalán nem ízlik, nekem nem ilyen az igazi bejgli.
Rám nyomta a telefon t, hogy én milyen rohadt undok vagyok.
Egyáltalán nem voltam tiszteletlen meg bunkó, de nem fogom azt mondani, hogy jajj de finom miközben ilyen rossz süteményt még életemben nem ettem. Ráadásul közben így fű alatt degradálta az én bejglimet, mert ezt ő azért csinálta, hogy együnk rendeset.
Hmm, azért utolsó... ez nem egészen így megy. Ha áthívlak magamhoz, megkérdezem, milyen a krumplipüré, és azt mondod, kicsit sótlan, akkor beszólhatok neked valamit?
Nem az a szabály, hogy ne kérdezz olyat, amire nem akarod tudni a választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!