Megsértődtek, mit tegyek?
A családban van egy ismerős pár, negyven korüliek.
Nem keresek átlag fölött, sőt... Hencegni sem szokásom semmivel, de bármi ami pozitív és kimerem ejteni a számon, arra úgy reagálnak, hogy "aki megteheti", vagy ha esetleg megemlítem, hogy itt vagy ott jártam, akkor az a válasz, hogy "kint is ugyanilyen minden, mint itt". Tehát állandóan megy a kárörvendés.
Ők gyárat takarítanak havi 130-140 nettóért. Én egy irodában dolgozom 180-190 ért, tehát én sem keresem halálra magam, csak egy kicsivel többet kapok és kicsivel kényelmesebb munkát végzek. Erre egyszer megjegyezték, hogy csak aktatologatás, jó lenne, ha kipróbálnék igazi munkát is. A végén már annyira felhúztál magam, hogy azt mondtam "mindenki olyan munkát végez, ami a képzettségének megfelelő". Erre meg is sértő dhettek, mert azóta extrém erősen megy a kárörvendés. Ti ismertek ilyet? Hogyan kezeltétek? 30/N
Sehogy nem kezelném! Örülnék neki ,hogy nem kell velük többet foglalkoznom.
Off:
Ne érts félre, véletlenül sem szeretnélek degradálni, vagy megbántani, de ez a 130-140 és 180-190 nettó az ország melyik részén van?
Mert itt Komárom-Esztergom megyében 1500 nettót adok óránként a segédmunkásomnak, és így is alig lehet találni aki eljönne. Húzzák a szájukat, hogy kevés.
Mondjuk nem beszélni velük? Kimenni a mosdóba a családi összejöveteleken, amiken ott vannak?
Annyira egyszerű az élet, nem tudom minek kell bonyolítani.
Kettes: nagyon sok helyen 190 se a netto es a beled kidolgozod erte.
En eddig csak kevesebb fizus ajanlatot lattam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!