A férjem nagyanyja megsértődött. Tényleg undok voltam?
Este 7kor telefonált, hogy a férjem azonnal menjen mert ő bejglit sütött és küld. Nem akart bunkó lenni a férjem elment érte. De hát én is csináltam 6 rúddal, még van is belőle.
Mindegy, méghozta a bejglit. Nagyon rossz volt. Valami fura bukta jellegű kelt tésztája volt, darabos, potyogós dió töltelék, de szinte alig volt benne és sós volt. Még szinte haza se ért a férjem de már hívott, hogy na milyen. Most végre ehetünk igazi bejglit. Én meg mondtam neki, ne haragudjon de ez nekem egyáltalán nem ízlik, nekem nem ilyen az igazi bejgli.
Rám nyomta a telefon t, hogy én milyen rohadt undok vagyok.
Egyáltalán nem voltam tiszteletlen meg bunkó, de nem fogom azt mondani, hogy jajj de finom miközben ilyen rossz süteményt még életemben nem ettem. Ráadásul közben így fű alatt degradálta az én bejglimet, mert ezt ő azért csinálta, hogy együnk rendeset.
Ostobán reagáltál. Küldted volna a férjedet a telefonhoz, aztán az alábbiak történhettek volna:
a) neki ízlett és őszintén azt mondta volna, hogy finom;
b) neki ugyanúgy nem ízlett volna, de valami kegyes hazugságot mondott volna;
c) neki ugyanúgy nem ízlett volna, és ugyanúgy megmondta volna, mint te.
a) és b) esetben nem lett volna sértődés, c) esetben meg nem rád lett volna megsértődve a nagymama.
De neked muszáj volt középpontban lenni, neked kellett reagálnod, neked kell férjed rokonaival a kapcsolatot tartani. Az meg föl se merülhet, hogy a férjednek ízlik az, ami neked nem.
Amúgy hányan laktok együtt? 3-4 jó étvágyú, kamaszkorú gyereketek van?
Mert különben el se tudom képzelni, mi a bánatnak sütöttél 6 rúd bejglit.
Abból egy óvodányi gyerek jóllakna.
A férjem nagyanyja engem hívott utána telefonon azért én beszéltem vele. Már először is mondta neki, a férjem, hogy nem kell, hát volt nálunk mikor anyósomék is, tudja hogy van.
A férjemnek se ízlett, nem ehhez vagyunk szokva.
Azért nem olyan nagyon sok 6 rúd, két gyerekünk van. A férjem is jó étvágyú és vendégeink is voltak kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!