Miért kell vitázni egy étel miatt? Ha valamit nem szeretek, az nem megy le a torkomon.
Összekaptunk a párommal, mert olyat hozott nekem reggelire amit nem szeretek.
Azt mondta soha többé nem kedveskedik nekem. Hozott nekem reggelit, én meg csak húzom a számat.
1,5 alatt tudnia kéne, mi az amit szeretek, és mit nem...nem? Nem értem, miért kell egy vacak étel miatt összevesznünk.
Vérig van sértve, hogy nekem semmi se jó.
Ha fordítva történt volna, az lett volna az első dolgom, hogy szaladok a konyhába, és összeütök valami olyat amit a párom szeret, és nem kezdek el veszekedni vele, mert én olyan hülye voltam, hogy olyat vettem amit ő nem szeret.
Ne szidjátok a kérdezőt, nem ő tehet róla, hogy ennyi idő után ezt se tudja a párja. Azt meg nem tudhatjuk, hogy vannak-e gondok ezenkívül, minden ember másképp reagál, ha valami nem tetszik neki, ez nem biztos, hogy rosszat jelent.
Gyerekes volt, hogy ezen ennyire megsértődött.
Egyetértek! 1,5 év alatt meg kellett volna ismernie ennyire! De ha meg csak mégis botlás volt,de amúgy tudja akkor meg nem kellett volna téged hibáztatni.
(nálam is volt ilyen,..és kiderült hogy nem is érdekelte soha hogy milyen vagyok(pl.:mit szeretek és mit nem):S)na ennyit erről...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!