Van itt olyan, akinek a karacsonya szomoruan telt?
Sajnaom mindenki karacsonyat, akibek szomoruan twlt, elegge sokan vagyunk, nem is gondoltam volna :(
Es meg akikhez ez a kerdes nem ert el...
Nekem sem telt olyan jol a karacsonyom, apum mar regen meghalt es nagyon sokan meghaltak mar a csaladunkbol, akikkel korabban unnepwltunk. Es nagyon maganyosan telt es a tudat, hogy mar sosem lesz olyan karacsony, mint volt refen. Jottek hozzank a rokonok felpakolva, vidaman, mi is mentunk ebedre szintugy felpakolva, azt sem tudtuk, hova menjunk eloszor kikhez. De jo is volt. Ho is volt, igazi karacsony volt. De most ki van halva szinte szinte minden. :(
Sokat sirtam karacsonykor... mi mar csak harman vagyunk nyum, tesom, en. Megettuk kozosen a vacsorat karacsonykor, aztan mindenki a sajat szobajaban volt es nem jottek hozzank, mi se mentunk sehova.
Mar nem varom a karacsonyt.
Regen vartam...
De mar nem
32-es válaszoló,nem mondod !? :D
Swinger partyt szerveztek ....
Erre nagyon kíváncsi vagyok,be tennéd a kérdés linkjét ? Légyszives.
Énis benne.
De szilveszteri is lehetne.
Tessék, ide lehet jönni, aki magányos!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!