Van itt olyan, akinek a karacsonya szomoruan telt?
Figyelt kérdés
Ha igen, miert telt szomoruan?2022. dec. 28. 18:27
1/39 anonim válasza:
Mert meghalt az egyik tanu, a csalad baratja, aki szuletesem ota ismert. Sorra mennek el...
2/39 anonim válasza:
Egyedül töltöttem.Se szülők,se gyerek,se párkapcsolat.Ritka szar karácsony volt,alig várom hogy menjek dolgozni.
3/39 anonim válasza:
Szomorúan telt, mert újra rá kellett döbbennem, hogy a csaladommal fényévekre van egymástól a világunk
4/39 anonim válasza:
Én speciel végigszomorkodtam. Már nem az első volt. De legalább ettem, mert eddig azt sem igazán. Hát, mindegy. Még egy karácsonyt tervezek megélni, vagyis túlélni, aztán viszont soha nem látásra.
6/39 anonim válasza:
Hullámzó volt. Jó, hogy vége, de mindig várom amikor újra tél lesz.
7/39 anonim válasza:
Karácsony előtti napokban ment el a párom, mert időre van szüksége. Életem legszörnyűbb karácsonya, egyedül.
8/39 anonim válasza:
Az apámmal töltöttem a karácsonyt,és már sokadjára tapasztaltam meg,hogy a nővéreméket nem érdekeljük.Karácsony második napján egy sms-el elintézte a karácsonyt,pedig korlátlanul beszélhetne,olyan csomagban van.
9/39 anonim válasza:
Édesanyám nagyon beteg, így nem sok helye volt a vidámságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!