Egyre nagyobb probléma a család számára, hogy 30 évesen sem tartok sehol, emberi kapcsolatokat tekintve, de pont az asztalnál kellett idén is megemlíteni?
Lehet velem is van probléma, sőt mi több, gyerekként rendőrségi ügyem is volt úgy összevertem egy másik kölyköt, egyszerű dolgozó család az ilyet mivel jutalmazza, veréssel, mert szégyennek élték meg a problémákat amiket okoztam, sajátos nevelési igényűként tartottak számon, nevelési tanácsadóba is kellett járnom. Ennyi idősen úgy élek mint most egy 16-20 éves, a PC-t komolyan művelem, a videojátékok miatt is mindig buktam félévkor, nem érdekelt az iskola, közbe a motorozásba is belefogtam, amire már csak annyit kaptam hogy majd megdöglök. A családunk szerintem már túl mutat az ordítozós olasz családmodellen.
Nincsenek haverjaim, ismerősök akadnak de nem foglalkozok egyikőjükkel sem. Fater pár éve munkaképtelenné vált, és emiatt már gondolatban sincs hogy külön költözzek, önálló életem legyen(nem mintha eddig nem lett volna)
Sajnos ennyi idősen nem tudok mit kezdeni azzal ha érdeklődést mutatnak felém tőlem fiatalabb csajok, örülök neki, de ennyi, nem tudom elképzelni a felnőtté válást, azon kívül hogy dolgozok, meg elintézem az ügyeimet.
Viszont arra se tudok választ adni amire a család is kíváncsi: Meddig akarom ezt az életet folytatni? Tudatosult bennem amit az idősebbek is mondtak, miszerint nem leszek már fiatalabb, és ahogy öregszek elkerülhetetlen lesz egy nő, ha lebetegednék, segítségre szorulnék, ettől félek csak. A rokonok között volt olyan aki elvált lett, és sosem lett utána senkije, egyedül halt meg, ezt is úgy jelentették be, miután napok óta nem látták mozogni az utcán.
Kedves kérdező,
Mintha magamat olvastam volna, csak annyi különbséggel, hogy én nő vagyok, 27 éves, és van egy barátom, aki tőlem 30 évvel idősebb (na, ez sem tetszik a családnak....)
Egyébként minden más stimmel, nekem is voltak rendőrségi ügyeim kamaszkoromban, illetve most is kissé infantilis módon élek (kb mint egy 18-20 éves), motorozom is, a családom szintén attól fél, hogy egy nap vagy lebénulok, vagy otthagyom a fogamat...
Nyilván ezeket fel is emlegetik, ahogy Nálad is. Én elkezdtem mostmár lexarni amit mondanak, mert felnőtt emberként el tudjuk dönteni, mi jó nekünk, mitől vagyunk boldogok. Ha Neked momentán nincs szükséged párkapcsolatra, akkor ne jöjj össze azért senkivel, hogy a szüleid, rokonságod, haveri köröd lásson valakit az oldaladon, mert abban mindketten sérülnétek a csajjal együtt.
Boldog vagy? Ha igen, akkor nincs miért változtatnod.
Ha meg családod, feleséged volna, és mellettük járnál el motorozni, mellettük videojátékoznál, még xarabb alak lennél, sőt, egy felelőtlen, lusta dög, aki "minek csinált így gyereket ". A mai embernek soha semmi nem jó, és örökké másokat bírál, nem tudunk mindenkinek megfelelni, ha beleszakadunk a próbálkozásokba, akkor sem....
Nem áldozom fel magam senkiért, és úgy élek, ahogy az nekem tetszik, és nem a rokonoknak. Te is tégy így, mert jogod van a boldogsághoz.
Mondjuk a szülőktől én azért lelépnék.... a függetlenség és a nyugalom megfizethetetlen!
21
Igazad van. De kicsit tényleg öreg a palid :D
23
57 évesen hogy lenne már öreg?!🤦♀️ ereje teljében lévő, sportoló férfi, 15 évet ránézésre letagadhat bármikor....
Amúgy nőként írom, pasiban cseppet sem öreg az ötvenes (nők valahogy hamarabb öregszenek).
25
Oké, akkor majd amikor te leszel 50, kezd el szervezni a temetésedet, vagy nézz szét, melyik öregek otthonába szeretnél beköltözni.
Mi meg élünk, utazunk, és bulizunk tovább👌
Utolsó:
Sok 20-as jár 40-50, még idősebb pasikkal.
Igen "utazunk meg bulizunk" az árulkodó volt.
De egy 20 éveshez nagyon is az öreg az 50 éves.
Az 50 éves férfihoz 35-40+ éves nők illenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!