Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl, vagy ez...

Én reagálom túl, vagy ez normális dolog így karácsonykor?

Figyelt kérdés

Van egy 4 éves kisfiam és hónapok óta nem látta a nagyszüleit. Messzebb élnek. Hetek óta megvolt beszélve, hogy holnap megyünk hozzájuk. Erre hallották a telefonban, hogy köhög a gyerek, és most nem biztosak benne, hogy menjünk. Teljesen kiakadtam. Az apjával nem élek együtt, direkt vele is úgy lett megbeszélve hogy emiatt csak hétfőn viszi, másrészt a 4 éves gyerekem ezt várja hetek óta, hogy végre láthassa a nagyszüleit (meg persze az ajándekok miatt is várja, mivel gyerek)

Én is úgy készültem, hogy csak ma leszünk itthon, nem is vettem több kaját, stb. Azt mondták a szüleim, hogy még holnap beszélünk erről. Nekünk a 2 ünnep között már nem jó semmikor sem, januárban pedig nemtudom mikor lenne jó a tali. Most van karácsony és képesek ennyire félni, hogy köhög a gyerek és elkapják. El is bőgtem magam, mert a gyerek mindig beteg, hazahozza az oviból, akkor soha többet nem talalkozunk ennyi erővel? Ha átraknánk az időpontot sem tudom biztosítani, hogy akkor nem lesz semmi baja pont. És egy nappal előtte lemondanának mindent, jogosan akadok ki, hogy tönkreteszik ezzel a gyerek karácsonyát? Vagy most komolyan úgy kell félni egy köhögő gyerektől? Hozzá teszem én vele élek és semmi bajom. Kicsit túl van dramatizálva szerintem, de meghallgatnám más véleményét is.

2022. dec. 24. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
66%

59#

Busszal olcsóbb a jegy, igaz 1-3 órával több az út.

2022. dec. 25. 20:31
 62/64 anonim ***** válasza:
19%
60, inkább vállalnék egy náthát, mint hogy évekig ne lássam a barátaimat.
2022. dec. 26. 01:36
 63/64 anonim ***** válasza:
94%
Igaza van a szüleidnek, fogadd el, ne hisztizz, mint egy dackorszakos óvodás. Nem mellesleg 24 éves óvodapedagógus vagyok, és az oviban is ezzel jött a szülő, hogy “csak kicsit köhög a gyerek, semmi baja”. Így hozta be az oviba a gyereket, majd másnap már covidos is voltam, mondanom sem kell, 4 hétig otthon feküdtem, pedig fiatal vagyok. Vigyázni kell, nem lehet elbagatellizálni.
2022. dec. 26. 22:44
 64/64 anonim ***** válasza:
64%

egyszer mentünk úgy soha többet... a gyereknek pisilni kellett, út közben ugye a buszon nem tud. A buszállomáson az átszállásra volt 5 percünk mert késett, de pisilni kellett... úgy mentünk apa felszállt a buszra, vette a jegyeket és megkérte a ofőr, hogy várja meg anyát meg a gyerekekt... felszálltunk és nem volt ülőhely 3.5 órát álltunk...

2022. dec. 26. 22:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!