Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl, vagy ez...

Én reagálom túl, vagy ez normális dolog így karácsonykor?

Figyelt kérdés

Van egy 4 éves kisfiam és hónapok óta nem látta a nagyszüleit. Messzebb élnek. Hetek óta megvolt beszélve, hogy holnap megyünk hozzájuk. Erre hallották a telefonban, hogy köhög a gyerek, és most nem biztosak benne, hogy menjünk. Teljesen kiakadtam. Az apjával nem élek együtt, direkt vele is úgy lett megbeszélve hogy emiatt csak hétfőn viszi, másrészt a 4 éves gyerekem ezt várja hetek óta, hogy végre láthassa a nagyszüleit (meg persze az ajándekok miatt is várja, mivel gyerek)

Én is úgy készültem, hogy csak ma leszünk itthon, nem is vettem több kaját, stb. Azt mondták a szüleim, hogy még holnap beszélünk erről. Nekünk a 2 ünnep között már nem jó semmikor sem, januárban pedig nemtudom mikor lenne jó a tali. Most van karácsony és képesek ennyire félni, hogy köhög a gyerek és elkapják. El is bőgtem magam, mert a gyerek mindig beteg, hazahozza az oviból, akkor soha többet nem talalkozunk ennyi erővel? Ha átraknánk az időpontot sem tudom biztosítani, hogy akkor nem lesz semmi baja pont. És egy nappal előtte lemondanának mindent, jogosan akadok ki, hogy tönkreteszik ezzel a gyerek karácsonyát? Vagy most komolyan úgy kell félni egy köhögő gyerektől? Hozzá teszem én vele élek és semmi bajom. Kicsit túl van dramatizálva szerintem, de meghallgatnám más véleményét is.

2022. dec. 24. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:
Azért igenis felidegesíti az embert a dolog, mert akkor nem sütök 3 félét, ketten az életbe nem eszünk meg ennyi sütit. Mindegy, mert így már menni se akarok. Nem hiányzik, hogy úgy nézzenek ránk mint valami leprásokra. Majd ha egyszer ráér mindenki megkeresnek aztán lejönnek ők...
2022. dec. 25. 07:36
 32/64 anonim ***** válasza:
79%

Vagyis tényleg rólad szól a dolog, nem a gyerekről. Jelezted időben hogy beteg a gyerek? Nem? Akkor ők hogy jelezhették volna időben hogy így nem oké a vendégség?

Amúgy nálunk is volt olyan hogy lazán vitte a beteg gyereket más nyakára. Ami neki "kis köhögés" volt, az a dédmamámat kórházba juttatta. De az illető anyucinak "jóvótazúgy" az érdekelte csak hogy addig is máson lóg a gyerek. Mondjuk ő hányós-fosós vírussal lazán a két hónapos csecsemő mellé is vitte vendégségbe a gyereket..

2022. dec. 25. 07:56
 33/64 anonim ***** válasza:
84%

Normális dolog.

Az, hogy felőlem köhöghet, oké (nem, beteg gyerek ne látogasson meg), de ha van egy idős ember a családban, nem, nem jön beteg rokon látogatóba.

2022. dec. 25. 08:08
 34/64 anonim ***** válasza:
86%
Ja, és nem érdekelne senki hisztije, ha köhög a gyerek - vagy bárki -, akkor a nálunk élő dédire való tekintettel nem engedem be. Pont.
2022. dec. 25. 08:10
 35/64 anonim ***** válasza:
96%
14-es, én ebben a pillanatban beadtam volna a válópert, mert a férj egy büdös nagy tahó, aki elvárja, hogy betegen ugráld körbe a családját.
2022. dec. 25. 08:11
 36/64 anonim ***** válasza:
95%
A 14-es sztorija engem is kiakasztott.
2022. dec. 25. 08:33
 37/64 anonim ***** válasza:
89%
Bocs, 14-es, de ha ilyen tahó férjed van, akkor remélem, mindenkit lefertőztél, aki hozzátok betette a lábát, csak úgy okulásképpen a férjednek...Az egy dolgot, hogy téged minek tesz ki hót betegen, de a családtagokat?! Ekkora idiótát!
2022. dec. 25. 08:39
 38/64 A kérdező kommentje:
Igen, jeleztem már 1 hete, hogy köhög. Ez mindaddig nem volt akkora gond, míg nem hallották a telefonban is. Na mindegy hát ez van. Boldog karit mindenkinek
2022. dec. 25. 08:43
 39/64 NTBS ***** válasza:
31%
Szerintem ez borzasztó. Egy kis köhögés miatt nem találkozni a saját unokával. Nem értem, miért jó család nélkül karácsonyozni.
2022. dec. 25. 08:44
 40/64 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk ha 1 hete beteg és még mindig ugatva köhög akkor nem csoda, hogy ennyire befeszültek. 1 hét alatt már meg kellett volna gyógyulnia.
2022. dec. 25. 08:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!