Jó ötlet lehet a nárcisztikus anyámmal való "beszélgetéseket" rögzíteni?
A férjem megpróbalta a nárci húgaval. Rögzítette a beszelgetést es meghallgattatta vele. Semmi ertelme nem volt. Ezek valamelyike volt mindig:
-már megint nem jól ertetted, amit mondtam
-igen, legalább hallod te is, milyen hülyesegeket beszelsz
-manipulaltad a felvetelt, nem is így volt
2 éve nincs egyaltalán kapcsolat. Sokkal nyugodtabb az életünk.
De minek?
Gondolod hogy csak te ismered fel h nem olyan jó ember?
Aki meg elhiszi a mocskolódását azzal miért foglalkozol?
Inkább azon dolgozz h legyen önbecsülésed. Mert amég az foglalkoztat h a szomszéd Julika mit gond rólad addig egészséges ember nem leszel.
Mindenkit érnek jogtalanul sérelmek, vádak.
Azzal h te másoknak akarsz bizonygatni csak egy szánalmas képet festesz fel magadról
"Nem is neki mutatnám meg, hanem ha elkezdene mocskolni körbe, szépen menne körlevélben, hogy a Zsuzsi néni AMÚGY milyen ember..."
Ennek semmi értelme. Nem alacsonyodnék le erre a szintre.
Ahogyan írtam aztán, én sem. Életemben először merült fel bennem, még végig sem gondoltam ezt.
Igen, etikátlan lenne.
6-os: azért megnézném, hogy ha te lennél hasonló helyzetben, hogyan reagálnál. És igen, lehet, hogy létezik ilyen betegség, de ez a testvéremet, meg engem egyáltalán nem vigasztal.
Moderátorok, kérem, legyenek szívesek inkább törölni a kérdést. Köszönöm!
A kérdést töröld ki te.
Nem gondolod h a modik az összes hszt olvassák?
Kezdem azt hinni h inkább te vagy nárci. Nem körülötted forog a világ
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!