Mit tegyek, már teljesen felemészt ez az egész?
Elváltam a férjemtől, gyerektartást nem fizet, nem él a láthatással sem. Feketén dolgozik szándékosan. Édesanyám segít ahogy tud. Viszont a kisebbik gyerek beteg, orvostól orvosig járunk. Jövő héten be kell feküdni a kórházba kivizsgálásra. Sajnos születése óta gondok vannak vele, túl van egy műtéten, többször voltam vele már kórházban. A munkahelyem sajnos ezt nem tolerálta, érthető ez is. Viszont anyagilag így nagyon nehéz helyzetben vagyunk. A volt férjem már közel 1 millió forinttal tartozik. Egyáltalán nem érdekli, hogy mi van a gyerekekkel, azt mondja oldjam meg ahogy akarom, elhagytam őt, így jártam. Halottak a szemébe.
Ez az egész helyzet már teljesen felemészt, mit csináljak?
Most mit mondjak erre, 19-es, hogy minek vállalt gyereket egy vadbaromnak? Pláne kettőt, mikor feltételezhetően már az első után látszottak a problémák?
Arra is meglesz a kifogás, a magyarázat, mint mindenre. Nem volt ilyen, satöbbi, ez a szokásos.
19-es, ilyen apuka kb full leszrja a gyerekeit, a nőt, mindenkit. És mellette végigmegy az összes random, kapható nőn, majd egyszercsak közli a semmiből, hogy elválok.
Marha könnyű dobálózni a maradj vele bullshttel, mivel fogalmad sincs, milyen olyan családban élni, hogy "csak a gyerek miatt" van együtt anyu-apu, közben meg kb ölik egymást.
21-es, exem egy tök normális, udvarias férfi volt, és miért hagytam ott több, mint egyév együttélés után?
Mert egyik nap felbszták a munkahelyén, hazajött és megerőszakolt. Majd később ismét (a telefonomat elvette, és bezárt a szobába).
Másnap meg még ő sírt, hogy ne haragudjak, többé nem fordul elő.
Nem, mert úgy kidobtam, mint a sicc, stb., de 1,5 éve ismertem - azt hittem, hogy ismerem, bocs.
Ő sem "volt olyan" - aztán hoppá, különben egy vadbrom.
"Marha könnyű dobálózni a maradj vele bullshttel, mivel fogalmad sincs, milyen olyan családban élni, hogy "csak a gyerek miatt" van együtt anyu-apu, közben meg kb ölik egymást."
De van róla fogalmam, milyen az, amikor anyuka gyereket vállal egy ilyen idiótának "nem gondoltam volna" hozzáállással - pedig mint mondták a rokonok, elég egyértelmű volt -, szinte nulla pénzzel.
Hát nem tudom, feltételezem, azért írsz ilyet, mert nem tudod, milyen reggel úgy felébredni, hogy látszik a leheleted télen a szobában és egész héten vajas parizeres kenyér meg egy kis paprikás krumpli, amit eszel és két évig jársz ugyanabban a lyukas cipőben iskolába, míg épp csak le nem szakad a lábadról.
Én próbáltam, és nem vagyok benne biztos, hogy ez a rosszabb, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!