Introvertàltként hogyan tudnék elhelyezkedni? Teljesen felemészt. 20/F
Elég introvertàlt vagyok, és ha társaságba megyek már szorongok, mindig azthiszem engem néznek, üldözési mániám van 🤣 Igazából azért érdekes mert voltam pl. Bartender nyári gyakorlaton és hát idegesen mentem el dolgozni, de valahogy feltöltött ha azt a pár percet emberekkel tölthettem, kedvesen kommunikáltam velük, mindenki honorálta jattal , kedves szavakkal. Így jó hogy csak pár percet vagyok velük, meg tudom hogy lehet soha nem látom őket. De egy irodában megőrülnék tényleg, az engem nagy szorongásnak tenne ki. Gondolkodom az ingatlan közvetítőn, arra is aztmondjak hogy nem tipikusan introvertalt meló, de motiválna hogy rövid idő alatt meggyőzzem az embert, elég kedves vagyok, általában jó benyomást teszek.
Viszont most nem tudom hogy mi velem a baj, mert elég csendes, magamnak való vagyok , önértékelési problémákkal, és bizonyos helyeken nehezen érvényesülök de vannak az alábbi munkák ahol meg tudok/tudnék teljesíteni pedig elvileg nem nekem valónak kéne hogy legyen.
Idén érettsigizem.
Nem az introverzió a gond, hanem az önértékelési problémák. Freddy Mercury is introvertált volt, Emma Watson is az, ha érted, mire gondolok.
Maga az introvertáltság nem akadály, csupán egy megélési mód. A gátlásaidon kellene oldani.
Olyan irodában dolgozz, ahol nincs tömeg.
Recepciós valami kisebb helyen.
Éjszakás takarító.
Vagy bármilyen munka, csak ragaszkodj a home offiehoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!