Mit tegyek, már teljesen felemészt ez az egész?
Elváltam a férjemtől, gyerektartást nem fizet, nem él a láthatással sem. Feketén dolgozik szándékosan. Édesanyám segít ahogy tud. Viszont a kisebbik gyerek beteg, orvostól orvosig járunk. Jövő héten be kell feküdni a kórházba kivizsgálásra. Sajnos születése óta gondok vannak vele, túl van egy műtéten, többször voltam vele már kórházban. A munkahelyem sajnos ezt nem tolerálta, érthető ez is. Viszont anyagilag így nagyon nehéz helyzetben vagyunk. A volt férjem már közel 1 millió forinttal tartozik. Egyáltalán nem érdekli, hogy mi van a gyerekekkel, azt mondja oldjam meg ahogy akarom, elhagytam őt, így jártam. Halottak a szemébe.
Ez az egész helyzet már teljesen felemészt, mit csináljak?
"Nem teljesen értem, válás előtt nem mérted fel, hogyan és miből fogtok hosszútávon megélni?"
Te komolyan úgy gondolod, hogy inkább maradnia kellett volna egy szar házasságban???
18-as, ha nem tudja eltartani a gyerekeit, akkor sajnos igen, el kellett volna rajta gondolkodnia. A gyereknek nem lehet azt mondani, hogy bocsi, ma nem eszünk, mert apád egy szemét volt.
Most még évekig az anyja fogja eltartani őt gyerekestül, ha nem kap munkát, mert egyedülállóként képtelen megoldani a felügyeletüket? Azért rezsit kell fizetni, kaját, ruhát, gyógyszereket, hàztartási gépeket és eszközölet. És minden egyre drágább lesz, a gyerekek egyre többet esznek, akarnak.
Most akkor jobb, ha ők éheznek és fagyoskodnak? Ha elveszi őket a gyámhatóság, mert anyuka már az áramot sem fogja tudni kifizetni, az jó lesz?
19, igazad van, az ilyen apuka férjként egész biztos, hogy tejben-vajban fürdette asszonykát, ő meg egy nap megunta, és lelépett nyomorogni. Látod, a gyermekeket is imádja, elhalmozza őket minden földi jóval. Muszáj mindig okosnak tűnni?
Ha meg nem hagyja ott, a két gyerekből lesz két vadbarom, a magadfajták ajvékolnak elsőként, ja, el kellett volna jönni, de inkább a jólétet választotta a nő. Na meg a f.rkat, az szokott lenni a másik okos indok a közönség soraiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!