Mit tegyek, már teljesen felemészt ez az egész?
Elváltam a férjemtől, gyerektartást nem fizet, nem él a láthatással sem. Feketén dolgozik szándékosan. Édesanyám segít ahogy tud. Viszont a kisebbik gyerek beteg, orvostól orvosig járunk. Jövő héten be kell feküdni a kórházba kivizsgálásra. Sajnos születése óta gondok vannak vele, túl van egy műtéten, többször voltam vele már kórházban. A munkahelyem sajnos ezt nem tolerálta, érthető ez is. Viszont anyagilag így nagyon nehéz helyzetben vagyunk. A volt férjem már közel 1 millió forinttal tartozik. Egyáltalán nem érdekli, hogy mi van a gyerekekkel, azt mondja oldjam meg ahogy akarom, elhagytam őt, így jártam. Halottak a szemébe.
Ez az egész helyzet már teljesen felemészt, mit csináljak?
Visszamenőleg perelni a gyerektartással.
Te most dolgozol?
Mi a gyerek betegsége?
Nyáron kértem végrehajtást, egyenlőre még semmi eredmény. Csak a végrehajtótól kapott papírral tudom intézni az állam általi megelőlegezést.
Jelenleg nincs állásom.
Nem tudjuk még mi a betegség, valószínűleg éltélérzékenység, fejlődés elmaradása, ezért kell kórházi kivizsgálás.
"Home office munka bevállalása."
Hagyjátok már ezt a hülyeséget. A home office-os munkából nagyon kevés van, és azért küzdeni szoktak az emberek, nem nagy kegyesen bevállalni.
Hát pedig egy normális párral könnyebben át tudnád vészelni ezt az időszakot.
Inkább egyedül kinlódsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!